Harga i-Phone 8 di Malaysia


Harga i-Phone 8 di Malaysia

Tik tok tik tok tak terasa dah tinggal beberapa minggu lagi iphone akan keluarkan series yang ke 8 . Selepas keluar iPhone 7 dan 7 Plus , terus keluarkan iPhone 8 tanpa keluar 7 s seperti iphone series  6 sebelum ini . Apa yang menarik dari i-Phone 8 ini  ? Harga iphone 8 mesti mahal gila kan . Tak sabar rasanya nak tengok feedback. Nak beli ke tidak tu kena tengok feedback dulu la , setakat ni i-phone tak pernah mengecewakan lagi seperti jenama HP lainya yang kena return back ke kilang semula hehehe.

Kelebihan i-Phone 8


Apa yang best dari i-Phone 8 ni ?  sedikit banyak korang boleh tengok video dibawah ini . Dari apa yang Lisa nampak kelebihan iphone 8
  • Tiada lagi button home , 
  • 3D Facial Recognition , ni ganti dari touch ID 
  • Permukaan depan dan belakang semua dari glass. 
  • Wireless charger  , untuk kali pertama i-Phone keluar version macam ni . 
Wow.. macam menarik bukan? 

Lisa tak berapa suka dengan wireless earphone , rasa tak best je . mahal pula harga kalau rosak ke hilang , lepas tu  iphone 8 semua glass bahagian depan belakang ,..dah la lisa ni agak cuai . Tidak sampai la i-Phone Jatuh Lagi  . Tapi.. kalau ada orang nak belanja seketul iphone 8 , Lisa terima dengan senang hati hahahaha 



Gambar i-Phone 8 















{ 10 comments.. read them below or add one }

raihanah raihanah September 5, 2017 at 8:36 AM
wah cunnya, harga pun mesti cun gak ni
Julia Johari Julia Johari September 5, 2017 at 2:53 PM
Suami sis pakai iphone 7 memang kaw2 lawa gambarnya...selalu cilok kamera IP dia sebab lawa hahahaha...amboi iphone 8 tu wireless charger macam mana eh...tetiba x leh fikir sbb wireless...
kisah si dairy kisah si dairy September 8, 2017 at 10:30 AM
belum mampu lagi ni nak beli iphone...hehehe
Jia Rizaira Jia Rizaira September 8, 2017 at 10:29 PM
Hanya mampun pandang dari jauh je ni.
Hakim Mahmud Hakim Mahmud September 9, 2017 at 4:52 PM
Lanje la aku so lamo doh mengidam nak paka iphone nih
Mimi Azirah Mimi Azirah September 9, 2017 at 9:30 PM
Adudududu...iphone 8 pulakkk...impian nak iphone 6+ oun xdpt2 smp skang
Mama Hakim Mama Hakim September 10, 2017 at 3:46 PM
Pakai i phone ni tak tahan lasak lah

Sebab tu tak berapa gemar
atiehilmi dot com atiehilmi dot com September 11, 2017 at 4:00 AM
adoi !! belum puas pakai 6, dah keluar 7.. ni laju plak keluar 8 nye pon.. hahahaha~ rasa macam nak tobat dah ni.. harga boleh buat downpayment myvi kot..
Lokman Hakim Lokman Hakim September 13, 2017 at 10:32 PM
Wahh..nmpak menarik iPhone baru ni
Radhia Razali Radhia Razali September 15, 2017 at 8:29 AM
hohoho..boelh tahan harga iphone baru nie.