Best ke iPhone 7 ?


Seperti yang dah dinanti-nantikan.. akhirnya bulan lepas kot tak silap iPhone 7 series ni dah mula dikeluarkan . Tapi bukan di Malaysia , di negara-negara jiran seperti Singapore dan Thailand . Jack Black ,, antara yang laku keras sebab baru berapa biji je yang dijual. Best ke iPhone 7 ? well... best ke tak Lisa belum habis explore lagi ., dari segi bentuk..sama je seperti iPhone 6 atau 6S , depan sama, side tepi pun sama ..beza kat belakang tu la.. kamera lebih besar dari iPhone sebelum ini. Untuk iPhone 7 plus pula, ada 2 kamera kat belakang. 


Harga iPhone 7 

Setakat ni phone ni beli di Singapore , iPhone 7 128GB dengan harga SGD $ 1218 . Review selebihnya Lisa cerita di next entri..tunggu tauuu... tunggu habis explore :D STAY TUNE !!! 


2 ulasan

okay tggu next episod pula :D :D

kita tak tau..kita bukan pengguna iphone..hehe


EmoticonEmoticon