Best ke iPhone 7 ?


Seperti yang dah dinanti-nantikan.. akhirnya bulan lepas kot tak silap iPhone 7 series ni dah mula dikeluarkan . Tapi bukan di Malaysia , di negara-negara jiran seperti Singapore dan Thailand . Jack Black ,, antara yang laku keras sebab baru berapa biji je yang dijual. Best ke iPhone 7 ? well... best ke tak Lisa belum habis explore lagi ., dari segi bentuk..sama je seperti iPhone 6 atau 6S , depan sama, side tepi pun sama ..beza kat belakang tu la.. kamera lebih besar dari iPhone sebelum ini. Untuk iPhone 7 plus pula, ada 2 kamera kat belakang. 


Harga iPhone 7 

Setakat ni phone ni beli di Singapore , iPhone 7 128GB dengan harga SGD $ 1218 . Review selebihnya Lisa cerita di next entri..tunggu tauuu... tunggu habis explore :D STAY TUNE !!! 


6 comments.. read them below or add one

Ahmad Hasif Ahmad Hasif October 1, 2016 at 11:48 PM
okay tggu next episod pula :D :D
Nadia Johari Nadia Johari October 3, 2016 at 2:54 AM
kita tak tau..kita bukan pengguna iphone..hehe
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. April 12, 2017 at 10:00 PM
dari segi gambar macam mana? sebab org kata ip7 ni terlebih jujur sgt
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 13, 2017 at 5:14 PM
gambar lawa... beza dari iphone sebelum ni . tp kalau lowlight mmg tk berapa ok la..