PRINTCIOUS ,Hadiah Istimewa untuk Insan Tersayang !

PRINTCIOUS  , Berikan Hadiah Istimewa untuk Insan Tersayang ! 

Tiba musim perayaan hari jadi mesti Lisa pening nak beli hadiah apa . Nak yang unik tapi special , maksudnya akan diingat sampai bila-bila la . Macam tempoh hari nak belikan hadiah untuk cucu boss , pening nak beli apa so last-last beli je la anak patung , mana tau jadi bantal busuk dia .  Lisa pun cakap dengan dia , " simpan elok-elok dan jangan buang andaikata Akak dah tak kerja disini  ..jangan lupa akak tau . "  Pastu spontan dia cakap la , ha.. macam tu letak gambar akak dan saya la di anak patung ini , boleh tengok kalau rindu. Ahaks.. bernas juga idea dia ni ha, tak terfikir sampai kesitu .Tapi mana nak cari barangan yang boleh DIY , tempah ikut gambar yang kita nak ni ? .. ha.. baru teringat ,.. PRINTCIOUS kan ada ! Boleh lah Lisa nak berikan hadiah istimewa untuk orang yang tersayang . 

Tempah / DIY Hadiah Dengan Mudah Hanya di Printcious 

Bukan hanya untuk hadiah harijadi je tau , Gift for her , Gift for Him , hadiah untuk anniversary , Pernikahan , hadiah hari Bapa , Hari Ibu , Graduasi atau bahkan untuk door gift weeding pun boleh juga . Nak letak gambar atau tulisan pun boleh , letak dalam Mug , T-shirt , pillow , ceramic , puzzle , atau kanvas letak didinding.. dan banyak lagi . Menarik bukan , alarr.. rasa nak buat juga la .   Teringin ada Mug gambar sendiri , mana tau lepas ni rajin minum air. Pillow gambar sendiri atau gambar dengan orang tersayang .. EHEM ! 













Wow.. nampak tak ? begitu banyak pilihan untuk korang design sesuai dengan keinginan masing-masing . 

Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart 

Dengar nama pun menggambarkan something yang spesial kan ? wah teruja betul dengar perkataan Printcious ni . Dengan tagline .  “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart” Hadiah istimewa dari dalam hati untuk orang tersayang.. , mendalam sungguh makna ayat itu . Pasti hadiah ini akan jadi hadiah yang tak kan dapat dibeli dimana-mana kerana design itu kita sendiri yang pilihkan , sama ada gambar atau tulisan dengan kata-kata dari kita . Limited edition !

Sebenarnya Lisa bagi personal gift sebab nanti harapnya hadiah itu akan kekal disimpan walaupun dah lama , mereka akan tetap ingat dengan kita . Hadiah yang tiada terganti dan tak dapat dibeli ditempat lain . Ada nilai sentimental tersendiri lah kan. 

Mudahnya Design Sendiri Hadiah di Printcious !


Semudah ABC ,  ternyata cara untuk design sendiri hadiah yang kita nak tu taklah susah mana pun . Untuk memudahkannya , dalam website Printcious ada bagitau step by step ; 





T-shirt ini bukan hanya tulisan design sendiri , nak letak gambar pun boleh . 




Comel gak kan MUG berwarna ni , sama je , boleh letak tulisan dan juga boleh letak gambar korang. Rasa nak letak muka Lisa dan tulis www.ciksepet.com hihihih.. rewards untuk diri sendiri . 




Rasa nak buat pillow ni lepas tu letak gambar Lisa and budak perempuan cucu boss tu la , mesti dia suka . Hehehe... Lisa memang rapat dengan dia semenjak dia bayi lagi ... ugh...mesti dia suka nanti. Tak sabarnya rasa nak tempah dan design ikut suka Lisa . 

Semua dihujung jari , zaman internet lah katakan . Tinggal masuk ke laman website printcious.com , kemudian pilih hadiah mana yang berkenan dan ikuti langkah yang dah terdapat dalam web tu . Rambang mata pula dibuatnya .. tak perlu susah nak pergi cari kedai untuk tempah lagi dah weih . Hadiah istimewa untuk yang tersayang hanya di Printcious. 




{ 25 comments.. read them below or add one }

mas saari mas saari July 29, 2017 at 12:50 PM
Selalu jugak tengok DIY kat Printcious ni, memang menarik dan cantik². Sesuai sangat nak buat hadiah untuk yang tersayang.
fizafantagirO fizafantagirO July 29, 2017 at 2:13 PM
Wahh best! pasni xyah pening dh nk cari hadiah
qaseh dalia qaseh dalia July 29, 2017 at 2:15 PM
Pernah buat bantal n fon casing kat sini , kualiti ok
Daus Redscarz Daus Redscarz July 29, 2017 at 2:25 PM
Menarik ni... nanti nak try design hadiahh..
Norliza Nordin Norliza Nordin July 29, 2017 at 2:54 PM
ok.. cenggini dah dapat ideank buat bantal pulak ke.. sebab biasa buat tshirt je
http://sinarcintaku.blogspot.my/search?q=t-shirt+anniversary&submit=search
Erra Kyra Erra Kyra July 29, 2017 at 4:09 PM
Wahh bestt😍😍 nnt nk try dr jauh boleh kan..?
Lisa Nurulain Lisa Nurulain July 29, 2017 at 4:24 PM
tshirt tk pernah lagi .. hihi tp teringin mug dr lama ritu
Lisa Nurulain Lisa Nurulain July 29, 2017 at 4:24 PM
ha ah eh .. nk awt phone casing la .. hihihi limited edition
yaya_flanella yaya_flanella July 29, 2017 at 8:57 PM
Cantik sangat. Boleh print gambar family atas bantal, tshirt, mug dll wowww
yanie yusuf yanie yusuf July 29, 2017 at 10:20 PM
Menarik.. leh buat baju sendiri ni hihi
Miera Hassan Miera Hassan July 30, 2017 at 10:55 AM
Dah tengok website ni... harga semua memang berbaloi.. Senang lepasni nak buat untuk kawan-kawan yg tersayang, lagi-lagi kawan yang duduk jauh.. sebab kadang tak sempat nak pegi tempah dan hantar kan..
hiphip popo hiphip popo July 30, 2017 at 11:42 AM
WOW! Everything from Printcious are definitely great choices for gifts!
mamapp mamapp July 30, 2017 at 1:25 PM
Baguslah Ada personalized mcm ni
careno careno July 30, 2017 at 1:25 PM
Perghhhh... dh la gmbr bebudk ni byk yg cun.. boleh la buat mcm ni..
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 July 30, 2017 at 4:31 PM
personalised cushion & mug tu menarik lah, buat utk bday bff best ni
mamapp mamapp July 30, 2017 at 5:16 PM
Seronoknya boleh print apa1 je kan
akubiomed akubiomed July 30, 2017 at 10:54 PM
Boleh buat hadiah Surprise macam nih. :)
IQ = Izyan Balqis IQ = Izyan Balqis July 31, 2017 at 3:58 PM
menarik! comel plak bantal, tshirt tu sume :)
Cik Ash Cik Ash August 2, 2017 at 12:26 AM
Duk usha gak nak bagi hadiah kahwin dekat adik ke
Nadia Johari Nadia Johari August 4, 2017 at 1:31 PM
Suka dengan printcious..leh diy sendiri