Biodata Raja Afiq

Raja Afiq , Gambar Sumber Google 
Biodata Raja Afiq || Pelakon baru Raja Afiq sekarang berlakon memegang watak sebagai Kapten Ustaz Muhkriz ni menjadi Hero dalam drama Akasia di TV 3  ,  Sayangku Kapten Mukhriz .. Oh rupanya sebelum ni dia pernah berlakon dalam Hello MR Perfect , baru dua drama ni je kot rasanya dia berlakon. Sebab tu ramai yang tak berapa kenal..termasuklah Lisa ..hehehe..  

Nah untuk kalian yang nak tahu lebih detail lagi biodata penuh Raja Afiq ni ..baca bawah ini. 

Nama penuh : Raja Muhammad Afiq bin R. Razali

Nama glamour : Raja Afiq

Asal : Kuala Lumpur

Tarikh Lahir : 19 Ogos 1994

Umur : 22 tahun (2016)

Bakat  mula menyerlah selepas  melalui ujibakat DFKL (Drama Festival Kuala Lumpur) 2014

Drama : Hello Mr. Perfect , Sayangku Kapten Mukhriz (2016)

Laman Sosial :



5 comments.. read them below or add one

Siqah Hussin Siqah Hussin July 21, 2016 at 7:15 PM
Ooo nie lah kapten yang dimaksudkan.. Hehe.. Popular betul dah sekarang. Muda sungguh dia nie..
Dkna Abza Dkna Abza July 22, 2016 at 7:55 AM
muda gila... budak lagi rupanya.. tapi kalau tengok raut wajah, macam dah umur 30an.. elok jer couple ngan anis al idrus tu.. kalau couple ngan lisa, anak keluar nanti semua sepet hahahaa
Sue Izza Sue Izza July 22, 2016 at 9:52 AM
pelakon baru eh,umur muda muka tua eh hhahahahhaha
Kiki Lala Kiki Lala August 25, 2016 at 6:24 PM
hero!umue 22,tapi muka mcm umur dh dkt 29 kot..tapi,ttp cool..hero malaya!!!!!!!!!!!!!!!
AnonymousAnonymous December 14, 2016 at 3:44 PM
Buah hati sepanjang hayat.... Always support lakonan dia ni...
Lakonan yang dilakonkan sememangnya terbaik..