ICE WATCH Glitter White Gold jadi Milikku !

ICE WATCH Glitter White Gold jadi Milikku ! || Dari kecil lagi Lisa memang minat pakai jam ,  Ayah Lisa lah orang pertama belikan jam , sebab ayah pun suka pakai jam tangan . Seumur hidup , Lisa memang tak pernah beli jam untuk diri sendiri . tapi minggu kemarin Lisa keluarkan uang dari poket  guna duit sendiri dan beli ICE Watch Glitter White Gold.  Teruja beb... sebab selalunya orang belikan , 



Uzu pemilik blog emasputih.com dalam senarai finallis Top-5 APO2016

Pertama kali tengok pun dah jatuh cinta dengan Ice watch glitter . Kaler gold  favorite tuu..lawa weii.. Jam ni sebenarnya kepunyaan abg BEN . Semua yang masuk dalam finallis TOP-5 APO2016 dapat seketul Ice Watch glitter . ABen open untuk Lelong Jam ni.. wahh apalagi.. Lisa beli la. Beli kat luar mahal. dalam RM 580-700++ . 





pilih  ke No 15 dan pilih BEN ASHAARI  !
Jangan lupa log in guna FB / Twitter / GOGGLE!

Undian korang amat dihargaiiii sgttt!!
Jangan lupa SHARE pada yang sudi

Terima kasih. info selebihnya baca di TAHNIAH BEN ASHAARI



Kalau kalian ada 2 facebook.. boleh juga undi uzu, blog  [ www.emasputih.com ]


Terimakasih ABen dan Uzu untuk Jam ini !




psttt DJ LIN pun ada juga tau...

{ 13 comments.. read them below or add one }

Dkna Abza Dkna Abza April 6, 2016 at 8:49 AM
cantik.. memang murah la lelong tu. berbaloi tau lisa beli.. kita geng hehehe
qaseh dalia qaseh dalia April 8, 2016 at 2:17 PM
Semoga makin menepati masa dgn jama yg cantik 😁
Toga Toga April 14, 2016 at 9:31 AM
Jamnya cantik, awak pun suka jam model begitu
selamat ye :)
Ishak Ismail Ishak Ismail April 14, 2016 at 2:55 PM
waaahhhh lawanya jam tu... tp lawa lg tangan yg memakainya #eh. hahahaha
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 14, 2016 at 3:37 PM
cia cia ciaa.. pickup line. mcm mana tautgn tu lawaketak. haha
fajri fajri April 24, 2016 at 7:08 AM
jam kesukaan kakakku itu,, sampai ngebet jauh-jauh pengen belinya
mas mas October 19, 2016 at 8:26 PM
wow, ini nih jam tangan yang lagi nge-trend
Qnc Jelly Gamat Qnc Jelly Gamat January 12, 2017 at 10:42 AM
terima kasih informasinya, maybe sukses
http://apotekherbal.web.id/pantangan-penyakit-rematik/
http://apotekherbal.web.id/cara-alami-mengobati-rematik/
http://apotekherbal.web.id/obat-herbal-penyakit-parkinson/