iPhone 6 Gold Untuk Dijual

IPhone 6 Gold Untuk Dijual || iPhone sekarang dah keluar s series. Dan baru 2 bulan lebih iPhone 6 Gold kaler ni jadi milik Lisa. Punyalah kumpul duit antara nak beli ke tak nak beli ,sampai akhirnya my Mr Hati Batu cakap nak swap iPhone 6 plus gold 64gb dengan iPhone 6 Gold 64 Gb. Yela gegadis kan suka bawa handbag ( perli Lisa lahtu ) so kalau Hp besar tak jadi masalah. Masuk je dalam handbag,lain la kalau lelaki.. hp besar masuk dalam poket .. fuhhh tak selesa woo. Setelah dipujuk rayu then akhirnya Lisa terpikat gak  nak beli iPhone tu bg kat dia and dia bg Lisa iPhone 6 Plus . Beli dalam rm3200 la jugak iPhone 6  Gold kaler yang memang limited kuantiti. 

Tapi sayangnya IOS tak leh suport kerja si dia. Sebab tu dia pulang balik then beli Hp baru -Android coz mudah tuk wat kerja. Jadi Lisa dah ada 2 iPhone le... haha nak buat apa banyak banyak.. apalagi ,jual lah kan. Dia cakap suruh jual.. jual je lah. 
Iphone 6 ni lagi slim dan comel je kat tangan. HP ni guna dalam 3 minggu macam tu je la, lebihnya terbiar dalam kotak . Dah tak cukup tangan nak pakai. 

Harga ; RM2600
Model; IPhone 6
kaler ; Gold (limited edition)  
Memory ; 64GB 
Conditions ; 9.8/10 sikit calar pon takde.
My set ori warranty by Apple. 
Cod ; Kluang, Batupahat, Airhitam (johor)
Korang boleh whatsapp /message no 0199009213 kalau nak beli ya. 
Kondisi cun macam Lisa...  Nah Lisa bagi gambar . 








{ 13 comments.. read them below or add one }

Sheila Adziz Sheila Adziz November 2, 2015 at 8:47 PM
cantiknya lisa.... mampu nengok je la....
DYatie ABakar DYatie ABakar November 2, 2015 at 8:50 PM
Terimgin tengok! Haha. Tp teringin je la dulu buat masa ni. Hihihi.
Mimi Kyumi Mimi Kyumi November 2, 2015 at 9:54 PM
cantik..klu ada duit dh beli dah..hehehe
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 2, 2015 at 9:59 PM
Beli baru kaler gold pon dh tkda asenye hehe
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 2, 2015 at 10:00 PM
Tulaa nk jual mcm sayangla pulak..tp tk jual nti terbiar mcm tu ja. Haha adeh
Dkna Abza Dkna Abza November 3, 2015 at 9:31 AM
bayar ansuran boleh..muahahhaaa.. :p
Melissa Muklis Melissa Muklis November 3, 2015 at 9:51 AM
Gaji Lissa ciput ja kak.. tak cukupp.. haha tengok ja lah mampu XD
PinKy MoMMa PinKy MoMMa November 4, 2015 at 12:17 PM
akk tengok je mampu lisa hukhukhuk..tp mmg smart ni
Syed Syed November 18, 2015 at 10:56 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 18, 2015 at 11:32 PM
This comment has been removed by the author.
budakbandunglaici budakbandunglaici December 6, 2015 at 2:09 PM
This comment has been removed by a blog administrator.