GUARDIAN SALE 15% , Jom Shopping !

GUARDIAN SALE 15% , Jom Shopping !  || Plan nak beli ubat untuk crack kaki je , bukan apa sebab sekarang ni musim kadang panas dan kadang hujan. Kulit pun jadi sensitif. Dah pergi check kat klinik , dokter cakap alahan . Mungkin juga ubat lantai kuat sangat. Memang tak boleh bawa duit lebih la kalau pergi shopping mall atau kedai-kedai . HUH ! Bawa rm200 , habis dua ratus gak . Niat nak beli AIKEN crack tuit kaki tapi terrrrbeli banyak barang pulak.  Nivea Spray Deodorant Extra Whitening  lah.. + Cosmoderm Vitamin E  cream  + Bio Essense Miracle Bio Water  + Pore Pack dari Biore . Fuhh.. Habis rm111.20  balance tu beli makan dan sayur haha . Mentang -mentang ada diskaun 15% - 20%   di GUARDIAN  . Borong sebanyak mungkin..sebab itulah Lisa tak suka bawa purse boleh tak ingat dunia kalau dah rambang mata ni ha .







 Terus cari tempat letak barangan Cosmoderm , sebab haritu perasan juga katanya ada SALE LESS 15%  untuk produk cosmoderm di Guardian . Memang tak lepaskan peluang ini lah , terus je  cari Cosmoderm pelembab muka Vitamin E cream 3,000 I.U Rosehip oil ni  sebab last pergi Guardian , takda stock pula.  Dah setahun guna , memang dah suka dan ngam je kat muka Lisa . Banyak lagi barangan Cosmodern yang lain seperti Magic Lotion ,pencuci muka , tea tree oil tuk jerawat , sabun , dan lain lain. Bukan selalu ada promo macam ni .





Lepas tu pergi ke tempat  Kosmetik dan make up.. Lisa carilah BIO Essense , Miracle Bio Water  . Spray untuk melembabkan kulit, baik kulit muka , tangan atau badan sekali pun. Psttt untuk rambut pun boleh tau. Untuk kalian yang kulit kering , atau ada eyebag boleh try guna Miracle Bio Water ini. Pakai sebelum tidur , kulit rasa sejuk je seperti lepas mandi . Harganya rm 44.03 (lepas less 15 % ) untuk 300ML. Ada saiz kecil jugak , terpulang kalian la nak beli yang mana satu . Kalau dikira ... harga botol besar ini lagi murah sebab tu Lisa pilih je yang besar. Lagi Jimat .



Pore pack || yang ini kalian mesti dah tau kan kegunaan untuk apa. Untuk ilangkan pore dekat hidung tu ha.. Memang Lisa tak suka tuk korek sendiri dengan guna pin bulat tu . Nanti hidung merah , dahla kulit Lisa putih .. lepas merah nanti mesti jadi kulit menggelupas, sakit pulak tu time nak buang . Kalau guna pre pack Biore ni kan senang je . Basahkan hidung kemudian lekatkan porepack dan tunggu 10 minit dan swap. Mudah je dan tak perlu kuar air mata tahan sakit .

Nivea Spray Deodorant  Extra White  || Sebelum ni guna roll on sebab memang tahan lama jadi habiskan saja lah kan . Spray macam senang je tak melekit , dan wangian tahan 48jam  ( dalam botol tulis macam tu ) tapi memang tahan lama la lepas try. Nivea ade  offer gak . sebab tu beli. Buy 1 free 1 .. tu terrrbeli tu.

Yang akhir sekali AIKEN .. untuk ilangkan crash or crack (entah eja betul ke tidak ) pada tumit kaki. Bukan sebab pakai kasut tumit tinggi tapi memang cuaca yang bertukar-tukar . Dah la kulit sensitif pulak tu .. pecah bagian tumit memang seksa ! pedih kot.. lepas tu di ibu jari kaki.. mau tak terkial-kial kalau nak jalan . Semalam sapu ubat ini , lega sikit .. tak rasa pedih sangat. Dah kurang woo ! dalam kotak tulis kesan seawal 3 hari . Tapi mungkin tengok keadaan kulit juga kan.. Hope cepat sembuh la.. sakit la jalan macam ni .

Barangan perempuan banyak lagi untuk dibeli , tapi setakat ini beli yang tu sahaja la. Almaklumlah kena berjimat cermat sekarang ni . Barang semua dah mahal ,, semua dah naik harga .. kena pandai uruskan wang . Ni pun kalau takda SALE memang Lisa fikir dua kali kot nak beli.. ya memang tunggu sale pun . Hehehe.. Maintainance tinggi ? Tak juga la.. sebab barang-barang ni bukan bertahan seminggu dua je .. tapi leh sampai 3 bulan. Jimat la jugak tu kan. Walaupun saya tak pandai nak makeup , tapi saya mampu jaga kecantikan kulit dan badan je . Biar kecik janji sehat dan comel . Part comel tu orang bagitahu kat Lisa ,, entah saja nak ambil hati atau saja nak usik .. Hehe..

Korang ... Lupa pulak.. kalau beli barangan di Guardian .. akan dapat peluang free beg Garfield . Setiap barangan caranya .. meh baca entri ni : BEG BAGASI GARFIELD EKSKLUSIF di Guardian

5 ulasan

This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.


EmoticonEmoticon