Sinopsis TALAK - TV3

Sinopsis TALAK - TV3 | Macam best je semalam ramai yang update mengenai telemovie Tv3 so Hari ini Lisa try la cari tayangan telemovie tu secara Online . Not Bad la, boleh dijadikan sebuah pengajaran bahwa TALAK tu tak boleh buat main-main, nanti termakan diri sendiri. 

Sinopsis Talak ; Menceritakan mengenai perasaan kuat cemburu oleh Badrol (Fizo Omar ) terhadap istrinya ,Yasmin (Diana Danielle)dengan kawan rapatnya Mukriz (Fadzil Zahari) yang bekerja dibawah satu syarikat penerbangan yang sama. Perasaan selalu curiga itu membuat Badrol akhirnya meletakkan satu syarat kepada Yasmin "Jika ada salah satu diantara mereka meniduri orang lain,maka akan jatuh TALAK dengan sendirinya " . Yasmin begitu kecewa kerana Badrol sanggup memberikan syarat seperti itu padahal dia seorang istri yang setia.Siapakah yang melanggar Syarat itu sampai akhirnya mereka berpisah kerana TALAK ? 

Tonton dan saksikan di : 




 Judul 
TALAK (TV3)
Tarikh ; 22 March 2015 ,(10 Malam)
Slot ; Festival Tv3
Skrip ; Nana Khalil
Pengarah ; Kas Roshan
Terbitan ; Skill kreative Production 
Pelakon ; Fizo Omar ,DianaDanielle , Hafreez Adam , Reen Rahim, Fadzil Zahari. 

2 ulasan

Hafreez Adam bukan sebagai Aril ke? Saya x tengok drama ni tp ramai fans hafreez adam cakap "mlm ni ketemu aril dalam talak" hehehe

Sebenarnya kannn nini dah lama tak tgk tv..hihi


EmoticonEmoticon