Wednesday, August 29, 2018

LAZADA ELECTRONICS FAIR SALE - TAWARKAN DISKAUN SEHINGGA 90% !

LAZADA ELECTRONICS FAIR SALE - TAWARKAN DISKAUN SEHINGGA 90% !

LAZADA ELECTRONICS FAIR SALE - TAWARKAN DISKAUN SEHINGGA 90% ! 

Assalamualaikum ! Hari yang ditunggu-tunggu dah tiba , Lazada Electronics Fair Sale dah bermula dari  27-29 Ogos ini, dengan tawaran eksklusif dan diskaun sehingga 90% dari pelbagai produk elektronik! Wahh boleh tahan banyak juga tu sampai 90% . 


Lebih dari 2,000 Baucar Eksklusif Untuk Dimenangi , Lazada Electonics Fair Sale . 

Ya.. anda akan dapatkan peluang untuk memenangi lebih dari 2,000 baucar eksklusif di Lazada Electronics Fair Sale kali ini.  Tawaran yang menarik dari jenama barangan elektronik internasional seperti : Xiaomi , Asus ,Harman, Philips , Logitech, HP , Panasonic, Acer ,Oppo ,GoPro, Sharp dan banyak lagi jenama lainnya . Apa agaknya yang Lisa nak beli eh ... rambang mata di buatnya ... nak beli barang kamera , atau periuk nasi , atau .. jom kita tengok apa tawaran yang menarik tu . 



Perlukan lebih banyak alasan untuk membeli-belah di Lazada Electronics Fair Sale ? ini jawabannya :



  • Dapatkan nilai wang anda dengan jualan kilat harian 4 kali sehari, sepanjang 27-29 Ogos!
  • Penjimatan tambahan sehingga 20% dengan lebih daripada 2,000 baucar eksklusif untuk dimenangi!
  • Penghantaran percuma dan  Ansuran serendah 0% juga disediakan !
Flash sale memang Lisa suka tunggu setiap tahun , mesti akan tersangkut untuk beli barang dengna harga yang lebih jimat dan juga ditambah dengan baucar. murah berganda gitu . Kena pandai urus keuangan .. kenapa bayar lebih untuk barang yang sama ? marilah kita kejar Flash Sale Daily .


Dari barangan memasak , barangan rumah , peralatan untuk komputer , laptop , bahkan phone... Banyak sungguh nak dibelinya kan . Alang-alang ada Fair Sale ... dan sebelum SST.  Bandingkan berapa banyak perbezaan harga nanti . Setakat ni yang Lisa beli memang tak pernah mengecewakan .. berbaloi juga harga yang dibayar dengan barang yang didapat . 

Penjimatan tambahan sehingga 20% dengan lebih daripada 2,000 baucar ekslkusif untuk dimenangi . Bukan hanya harga yang murah , dapat baucar diskaun lagi . Bertambah jimat la poket ni , seriously berbaloi sangat , tak sia-sia menunggu Lazada Electronics Fair Sale setiap tahun . 



Last but not the last one , penghantaran percuma ! Barang dah dapat harga murah , dapat baucar diskaun , lepas tu penghantaran percuma.. berbaloi sangat kan ? bahkan untuk kalian yang nak beli secara ansuran pon boleh juga . Ada sesetengah barang elektronik dalam lazada ni yang kalian boleh beli dengan cara ansuran serendah 0% . 

Hari ni hari last.. jangan lupa tau ! LAZADA ELECTRONICS FAIR SALE bermula dari  27-29 Ogos 2018.  link disini : -

https://www.lazada.com.my/wow/i/my/MYCampaign/electronics-fair-2018/?hybrid=1

Bye.. nak memborong juga laa... 
  1. Dah lama tak shopping kat Lazada.. Nak ikut Lisa memborong lah.

    ReplyDelete
  2. nak kena grab cepat, semua tengah murah tuu

    ReplyDelete
  3. Wah, syok ni. Mmg tgh plan nk shopping

    ReplyDelete
  4. terlepas..kalau tak, dpt gak diskaun sikit..

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search