Saturday, October 28, 2017

CARA REEDEM FREE VIDEO WALLA

CARA REEDEM FREE VIDEO WALLA

CARA REEDEM FREE VIDEO WALLA 



Assalamualaikum ! beberapa hari lepas Lisa ada tulis artikel berkaitan free video walla sebanyak 100GB dan 30GB untuk pengguna celcom postpaid First GOLD PLUS dan FIRST GOLD . Sayangnya diberikan untuk customer yang baru , dalam erti baru melanggan celcom postpaid tersebut. Jangan risau , kini untuk pengguna sedia ada akan diberikan juga FREE Video Walla bermula dari 26 Oct 2017. Cara untuk reedem free video walla postpaid sangat mudah ianya hanya menggunakan apps MyCelcom Postpaid yang korang boleh download di Google Play dan juga Apps Store. 

CARA REEDEM FREE 30GB VIDEO WALLA  -PENGGUNA FIRST GOLD 


Pastikan korang dah update apps MyCelcom Postpaid sebelum reedem free video walla ini. Cara untuk reedem free 30gb video walla bagi korang yang memang dah pengguna sedia ada First GOLD ialah : 
  1.  Buka MyCelcom Postpaid 
  2.  Pergi ke My Setting 
  3.  Pilih Free 30GB VIDEO WALLA 
  4. Tekan Process 
  5. Tunggu sms yang akan dihantar oleh celcom . Biasanya paling lama dalam 24jam , jika dah lebih 24jam tak ok juga, korang call operator di talian 1111. 

Video Walla ialah : Tonton video secara percuma  melalui apps seperti : Youtube , Netflix m Astro Go , Iflix , MOX , Dailymotion , Metro TV ,Herotalkies, Tonton , dan Dimsum . 



CARA REEDEM FREE 100GB VIDEO WALLA  -  UNTUK PENGGUNA FIRST GOLD PLUS , SUPREME , PLATINUM dan FIRST PLATINUM PLUS. 


Sama je yang diatas , Pastikan korang dah update apps MyCelcom Postpaid sebelum reedem free video walla ini. Cara untuk reedem free 100gb video walla  ialah : 

  1.  Buka MyCelcom Postpaid 
  2.  Pergi ke My Setting 
  3.  Pilih Free 100GB VIDEO WALLA 
  4. Tekan Process 
  5. Tunggu sms yang akan dihantar oleh celcom . Biasanya paling lama dalam 24jam , jika dah lebih 24jam tak ok juga, korang call operator di talian 1111. 
Rujuk gambar dibawah :



NOTA !
Promo video walla ini akan diberikan selama setahun , berkuat kuasa tarikh time korang reedem . Masa untuk reedem ini bermula dari 26 Oktober - 31 Disember 2017. Free Video Walla tidak akan diberikan jika downgrade package ke package yang lebih rendah .
  1. Okey nanti Afiq nak redeem. Thank you Lisa

    ReplyDelete
  2. Yes dapat 100gb percuma....dah redeem..thankz lisa...kalau guna kat iptv boleh ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. iptv tu apa ek ? hahaha pm pm .. rasanya video walla just yang atas tu ... apps kena guna apps tuk tengok

      Delete
  3. Replies
    1. ada lagi yang 100gb tu. dua pelan tu harga tak beza kuat pun, yang pelan percuma 100gb tu lagi untung. kau tengah guna yang 30gb ke?

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. boleh je kalau nak guna untuk 12 bulan je lepas tu baru pikir nak teruskan beli ataupun tidak. ada percuma tak guna memang bazir je

    ReplyDelete
  6. Redeem tpi tk dpt pun...bnyk kali buat dh..

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search