Biodata Feiyna Tajudin

Biodata dan Gambar Feiyna Tajudin - Rabiatul Adawiyah  ||   Haii .. mesti ramai yang nak tahu siapa sebenarnya Rabiatul Adawiyah dalam drama Sayangku Kapten Mukhriz ni . Ex GF kepada kapten Mukhriz yang terjumpa semula di majlis  reunion UIA  , mau tak cemburu Ariana . Lawa juga ya Rabiatul ni . Ramai yang tertanya biodata Rabiatul Adawiyah atau nama sebenarnya Feiyna Tajudin , tapi sayangnya Lisa belum jumpa.. hehehe takpa.. once dah dapat nanti Lisa update semula dalam entri ni .


Biodata dan Gambar Feiyna Tajudin [ Rabiatul Adawiyah - Sayangku Kapten Mukhriz TV3  ]

Nama : Feiyna Tajudin
Kerjaya :  Actress, TVC Talent , MUA, Emcee
Drama :  Memori Cinta Suraya,Cinta Teruna Kimchi,Menongkah Kasih, Tersuka Tanpa Sengaja.
- Cinta Tangkap Muat @HyppTV116 ,  Sayangku Kapten Mukhriz -Akasia TV3 , LelakiMacamDia AstroRia
Film : Putera Makassar

 * Instagram :
*FansPage :


Feiyna Tajudin 




pelakon Rabiatul Adawiyah Sayangku Kapten Mukhriz 









Aik.. tak kan skodeng je ? 
jangan lupa follow IG dan Fanspage Feiyna ya.. 
dan jangan lupa share entri ni . 
Sayang korang.. =P

5 ulasan

Suka tgk dia bckp..lembut Dan sopan..dlm cete lelaki mcm dia pon best gk dia blakon alaupon sbgi pelakon smpingan

dl msa kami bercinta lain ja gaya dia. ;p

Uikkk...ex kaa ? Ye dak ni..hahha


EmoticonEmoticon