GORGEOUS BY RZW Special Edition !

GORGEOUS BY RZW Special Edition !  || Kalian pasti kenal Che Ta ' atau Rozita Che Wan (RZW ) , selain jadi pelakon .. dia pun keluarkan perfume iaitu Precious by RZW . Dah selalu dengar perfume ini kan.. Meletop jualan sampai 1.5 Juta untuk 2 hari pertama penjualan  . Sambutan hangat dari para peminatnya kot.. semua dok pakat beli perfume tu Mana tidaknya , harga murah , bau sedap dan tahan lama . Mampu beli kan? Budak sekolah pun kalau nak beli boleh kumpul duit jajan sehari 1 ringgit,sebulan dah dapat beli Precious RCW dah kan. Nak beli selalu tiada stock pula.. biasalahkan.. perfumes sedang hangat memang la kena tunggu berbulan.

Kini dah keluar perfumes baru pulak.. Gorgeous by RZW . Wangi tahan lama dan ml lagi banyak . Untuk precious 25ml sahaja ..yang ni 35ml. Wangi lagi kuat dari Precious RZW , botol pun lebih elegant. 
Gorgeous pula baru keluar.. memang tiada dalam jumlah banyak. Sebab special edition memang limited stock. Kalau nak beli pun kena pergi kat sale event2 tertentu.. amboih murah rezeki che Ta ! 
Hari tu suruh kawan Lisa cium bau perfumes Gorgeous RZW , dia pon suka walaupun kawan Lisa tu lelaki tau.. 

Nak beli jugak ? Tapi tak tahu mana nak beli ? Kalau kalian pening kepala mana nak beli perfume che Ta yang Precious dan Gorgeous .. kalian boleh whatsapp ke 0199009213  . Ready stock untuk perfumes Gorgeous By RZW ,untuk precious pula datang awal bulan Disember.

Untuk pembelian: 
 Whatsapp ; 0199009213 

1 ulasan:

This comment has been removed by a blog administrator.


EmoticonEmoticon