GAMBAR MALAM BERINAI SHUKRI YAHAYA + TYA ADNAN

GAMBAR MALAM BERINAI  SHUKRI YAHAYA + TYA ADNAN || Tiktok tiktok.. hari ini pelakon kesayangan kalian Shukri Yahaya dah hampir akan melangsungkan pernikahannya dengan tunang , iaitu Tya Adnan. Malam tadi dah pun berlangsung malam berinai , yang bertemakan ala-ala boliwood dengan kaler pink dan cream gold . Wahh mesti ramai yang patah hati ni Hero Kesayangan dah menikah , cari hero lain pulak.. apa yang susah ..

pautan;
GAMBAR PERNIKAHAN SHUKRI YAHAYA DAN TYAADNAN


















CREDIT Gambar : Amir Naufal Photography 

Amboih.. meriah bebenar malam berinai Shukri Yahaya dan Tya Adnan..
Lawa-lawakan gambar dari AN Photograpy , dulu Sharifah Sakinah time kahwin dan tunang pun ambil pakej dari AN Photography .. Korang kalau kahwin nanti nak tempat jurugambar , contact je Fanpage Amir Naufal Photography . 

4 comments.. read them below or add one

Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof November 20, 2015 at 4:07 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
Azlinda Azman Azlinda Azman November 20, 2015 at 4:52 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
akma khaieri akma khaieri November 20, 2015 at 4:58 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
Puan Wawa Puan Wawa November 20, 2015 at 8:47 PM
This comment has been removed by a blog administrator.