GAMBAR MALAM BERINAI SHUKRI YAHAYA + TYA ADNAN

GAMBAR MALAM BERINAI  SHUKRI YAHAYA + TYA ADNAN || Tiktok tiktok.. hari ini pelakon kesayangan kalian Shukri Yahaya dah hampir akan melangsungkan pernikahannya dengan tunang , iaitu Tya Adnan. Malam tadi dah pun berlangsung malam berinai , yang bertemakan ala-ala boliwood dengan kaler pink dan cream gold . Wahh mesti ramai yang patah hati ni Hero Kesayangan dah menikah , cari hero lain pulak.. apa yang susah ..

pautan;
GAMBAR PERNIKAHAN SHUKRI YAHAYA DAN TYAADNAN


















CREDIT Gambar : Amir Naufal Photography 

Amboih.. meriah bebenar malam berinai Shukri Yahaya dan Tya Adnan..
Lawa-lawakan gambar dari AN Photograpy , dulu Sharifah Sakinah time kahwin dan tunang pun ambil pakej dari AN Photography .. Korang kalau kahwin nanti nak tempat jurugambar , contact je Fanpage Amir Naufal Photography . 

4 ulasan

This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.


EmoticonEmoticon