Contest Review Link.my 2015

CONTEST REVIEW LINK.MY 2015 || Assalamualaikum.. hye kalian !  Lisa nak bagitau ni  sekarang sedang berlangsung lynk.my mengadakan contest   untuk blogger  iaitu  CONTEST REVIEW LYNK.MY Total hadiah sejumlah RM 4,000 waahh banyak tu kan ? Mana lah tahu nanti ada rezeki disitu kan .  Lynk.my ni ialah laman web yang berguna untuk pendekkan url kalian . Biasa kalau dalam twitter kan terhad pada 140words.. haaa ni beguna la untuk korang sebab lynk.my akan shortkan url tersebut .Syarat dan cara pendaftaran di link :  http://lynk.my/WJY

Dari 10 jenis laman web yang lisa guna.. Lynk.my lah yang paling pendek !! cara gunapun senang saja dan tak perlu tunggu lama .
Contohnya  http://www.ciksepet.com/2015/11/sedap-ke-pirate-coffe.html
lepas dipendekan :  http://lynk.my/qgO
Klik la kalau tak percaya url tu sama... =)

Pendek bukan ? hanya 3 words dibelakang. Pertama kalaian buka web lynk.my . Kemudian hanya tinggal letakkan url yang kalian ingin pendekkan dalam kotak yang disediakan  kemudian tekan "LYNK IT" . Mudah bukan ? Jom Lisa ajar .

Cara menggunakan Lynk.my untuk memendekkan url :
1. Buka Laman Lynk.my
2. Copy url yang ingin dipendekkan
3.Masukkan dalam kotak yang disediakan .
4. Tekan LYNK IT , dan siap !


Mudah sahaja . Dan system dalam lynk ni sangat cepat , tak perlu tunggu lama untuk dapatkan url yang telah dipendekkan tersebut .  Pendaftaran sebagai pengguna Lynk.my ialah percuma sahaja tau .
Cara mendaftar akaun Lynk.my
1. Buka laman web lynk.my
2. Cari Join Now
3.Kemudian isikan borang dalam tu .



dan kalian akan dapat email pengesahan seperti dibawah ini. 



Dapatkan wang di lynk.my  dengan memilih sebagai " Publisher "


Tahukah korang , fungsi lain yang korang tak tahu mengenai web ini ? Selain dari memendekkan url , lynk.my juga akan bagi kalian membuat duit dan terus masuk dalam akaun bank yang kalian isi ketika mendaftar sebagai pengguna lynk.my.  Pendekkan url  entri tadi dan share dimedia sosial seperti facebook, twitter  , kemudian orang klik link tersebut dan kita akan dapat duit dari setiap klik . Wahh bestnya !
Kalian pilih Publisher dalam lynk.my  dan kemudian buat 3 step yang mudah macam dibawah ini  .


 Kalau nak lebih paham.. tengok video dibawah ini . =) 

Iklankan produk kalian di Lynk.my serendah RM10.00 seumur hidup ,"  Advertiser "

Sekarang ni ramai yang menggunakan FB ads dan IG ads untuk mengiklankan produk atau barangan yang kalian nak jual bukan ? Bagaimana dengan kos ? kini Lynk.my membolehkan kalian untuk beriklan di web mereka dengan kos serendah rm10.00 sahaja untuk seumur hidup. MURAHnya !!! 3 step yang mudah juga untuk beriklan di lynk.my . wah menarik ni.. nanti Lisa pun nak cuba juga la. 


Kenapa anda perlu menggunakan servis dari Lynk.my? 

1.Servis yang ditawarkan ialah percuma.. kecuali Advertiser .
2.Laman web yang mudah difahami dan mesra pengguna
3. Segala pembayaran akan dimasukkan terus ke akaun anda. Tak perlu guna PayPal atau tunggu cek.
4.Mempunyai smart-filtering bagi memastikan setiap klik adalah asli dan bukannya robot yang bleh merugikan anda (Advertiser).
5.Sebuah syarikat dari Malaysia untuk rakyat Malaysia. Setanding dengan URL shortener antarabangsa seperti bitly atau go.gle 
6.Paparan statistik yang terperinci graf, peratusan, jumlah pelawat mengikut negeri bagi link yang anda pendekkan.
7. Boleh jana pendapatan  dengan hanya berkongsi link.

Jadi, tunggu apalagi ! Jom la joint contest dan menangkan rm4,000 dan barangan giveaway untuk 50 peserta terawal.  Pemenang akan ditentukan kepada kategori yang dibagi kepada 3 kategori pemenang  iaitu : 
. ·        TOP lynkUNDI
( Senarai CONTEST ID dengan jumlah undi paling banyak akan dikeluarkan pada hari pengumuman pemenang. Jumlah undi merupakan jumlah klik paling banyak daripada referral blog peserta sahaja akan dikira.)
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

 ·        TOP SEO
( Halaman web peserta yang mendapat ranking tertinggi akan dikira pemenang.bagi kategori TOP SEO )
Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

 ·        TOP CREATIVE
( Penyertaan bagi kategori ini ditentukan melalui penggunaan grafik , gaya penulisan dan cara menarik pembaca yang sepenuhnya diadili mengikut kesenian peserta dalam menulis artikel.) 
Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

50 penyertaan terawal layak menerima Gajet Khas daripada ikedaikami.com

Jom join CONTEST REVIEW LYNK.MY 2015 dan hantar penyertaan di http://lynk.my/WJY

18 ulasan

Haritu ada nmpk Bro HH share pasal ni.
nak joint tapi mcm tak konfiden..bila baca review lisa ni..ehhhh..rasa nak joint pulak..hehe

Join jeee mana tau menang hehehehe

Assalamualaikum

MYiDEAKiNi jalan-jalan dari kontes yang sama
Anyway Good Luck yer...
Contest Review Lynk.my 2015

Jangan lupa klik ni juga yer--->LynkUNDI

Betul tu..join je..menang kalah tu belakang kire ;-)

Semoga berjaya dan memenangi hadiah utama contest review lynk.my nanti

Salam Lisa....moga sejahtera hendaknya. Artikel amat menarik... ada peluang nak berjaya. Apayang pasti contest ini mendapat sambutan yang mengalakan daripada otai-otai SEO. Apa pun kita perlu bersaing dengan mereka. Mana tahu kena cara boleh juga hadiahnya. Semoga sama-sama kita berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015

Wahh tahniah Lisa sebb sahut cabaran untuk bertanding dalam kontest ni .. semoga berjaya.

Salam kenal,
Kalau tidak kerana contest lynk.my ni...xmungkin dapat kenali blog yg hebat ni. Semoga berjaya ya...

Wiwit.... Saya pun join juga ;D Semoga berjaya dalam Contest Review Lynk.my 2015 ini ;D

Nonie pun join jugak. Jangan lupa klik ini
http://lynk.my/gVG

This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.


EmoticonEmoticon