BIODATA DR SAY SHAZRIL

BIODATA DR SAY SHAZRIL || Ingatkan Dr. Mike je yang hensem,, ternyata di Malaysia ni ada juga dokter yang lebih kurang sado dan hensem seperti Dr. Mike.  Sapa lagi kalau bukan dokter yang sedang hot sekarang ni , menjadi perbualan baik lelaki dan perempuan dan pagi tadi menjadi tetamu di HOT FM , Dr. Say Shazril atau nama sebenar ialah Muhammad Shazril bin Shaharuddin . Dokter Pakar Sakit Puan yang berwajah handsome , bodybuilding   yang selalu  berkongsi tips untuk weight loss . Tengok je senyumannya.. manis kan ?

Jom Baca Biodata Penuh Dr Say Shazril :
Nama penuh : Muhammad Shazril bin Shaharuddin
Nama popular : Say Shazril
Umur : 27 Tahun (2015) 
Instagram : @SAY_SHAZRIL 
Kerjaya : Model , dokter O and  G di Hospital Serdang . 
Status : Berkahwin  ( 30/3/2014)





















Tapikan.. dokter hensem ini  tahun lepas dah berkahwin pun dengan pn. Azura ..heheh melepas la korang .. =P jangan patah hati ye ... 

{ 7 comments.. read them below or add one }

YieN YieN November 2, 2015 at 4:22 PM
Doktor pon kemain hensem.. Ilang saki2 kalau jumpa doktor gini.. Ehhh ! Hahaha~
pyanz stylo pyanz stylo November 3, 2015 at 12:47 PM
lpas glamor la kwn aku say nie...emrrr