TEA TREE OIL-CONTROL Mengatasi Wajah Berminyak

TEA TREE OIL-CONTROL SERUM  Mengatasi Wajah Berminyak | Wajah berminyak tentu membuat kita tak selesa. Baik lelaki ataupun perempuan . Betul tak ? Wajah yang mempunyai minyak berlebihan ini biasanya akan mudah terkena jangkitan jerawat.Dan untuk perempuan pula, susah nak tepek makeup diwajah sebab nanti pasti akan tompok-tompok tak sekata akibat minyak diwajah.  Oh no ! !!! Raya sudah nak dekat , elakkan atau hapuskan jerawat dan minyak berlebih pada wajah kalian. 


 ( Sebelum dan selepas menggunakan Tea Tree Oil-Control Serum )

See .. kulit wajah Lisapun berminyak ketika bangun tidur. Tapi Lisa ada jalan penyelesaian untuk elakkan jangkitan jerawat pada wajah Lisa dan juga nampak wajah tetap lembab walaupon kerja sampai kepetang. Lisa hanya menggunakan Tea Tre OIL-CONTROL Serum dari Cosmoderm . Terbuat dari Lemon , Lidah Buaya dan ekstrak buah juga minyak tea tree . 

Cara penggunaan yang sangat Mudah :
1. Cuci hingga bersih muka kalian menggunakan pencuci muka yang sesuai dengan wajah kalian.
Kalau Lisa , saya menggunakan pencuci muka Tea Tree Oil Facial Cleanser. Kaya dengan tea tree yang mencegah minyak diwajah.
2.Lap dan keringkan wajah.
3. Sapu toner pada muka kalian  . Dan tunggu sampai kering .
4. Sapu  TEA TREE OIL-CONTROL SERUM
5. Sapu foundation atau makeup sesuai keinginan kalian. Lisa biasa sapu Vit-E untuk wajah sahaja.
Okayh dah siap! Kalian dah boleh keluar untuk berjumpa kawan , kekolej, bekerja , shoping atau kemana sahaja .
Kelebihan Tee Tree Oil-Control ini diantaranya : 
*Mengawal Produksi Minyak .
*Mengurangi Jerawat .
*Mengurangkan Bintik Hitam dan Putih .
*Membersihkan Liang Roma yang Tersekat .
*Mengembalikan Kelembapan Semula Jadi .

Rasa sejuk seperti sapu mint diwajah . Seriously memang tak rasa lekat. Rasa lembut dan segar .
Layari Info Lebih lanjut hanya di www.cosmoderm.com.my 
dan Instagram @cosmoderm 


Apa tunggu lagi.. Jom bebaskan wajah dari minyak berlebihan . Saiz comel  yang memudahkan kita untuk simpan didalam beg atau dalam poket sekalipun.



Pstt produk ini halal tau ;) 

{ 11 comments.. read them below or add one }

Allene typicalmommy Allene typicalmommy June 30, 2015 at 4:04 PM
nice lisa.... mmg bgus tea tree ni.
Ben Ashaari Ben Ashaari June 30, 2015 at 4:08 PM
Ben ada guna gak..mmg sesuai dgn ben..
Hanim Hashim Hanim Hashim June 30, 2015 at 4:09 PM
Yessss akak pun guna pencuci tea tree dan cream vit E cosmoderm. Alhamdulillah kulit makin lembut dan jerawat malu² nak kuar dah hehe
Nadia Johari Nadia Johari June 30, 2015 at 4:20 PM
Awok memang dah lawa..aummm..bagus ni utk yang berjerawat
Dkna Abza Dkna Abza June 30, 2015 at 4:33 PM
Best produk cosmoderm ni. Mikhail ritu naik campak, duk guna produk ni la.
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 June 30, 2015 at 5:12 PM
Flawless nya muka lisa, cantikkk! Produk cosmoderm mmg terbaik!
SweetLikeWhat SweetLikeWhat June 30, 2015 at 5:41 PM
Patut la kulit lisa lawa..kak anez nak cuba lah nanti
muhammad zarin muhammad zarin June 30, 2015 at 6:28 PM
Ada guna ngak barang nie. Memang ok kulit muka.kurang sikit minyak
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz July 1, 2015 at 3:33 PM
Wah makin comel laa lisa pasni hehehe..blh cuba nnt .,
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad July 1, 2015 at 8:43 PM
Wah, nak bertukarlah kepada produk ni pula. Thanks Lisa sudi berkongsi rahsia kecantikan kulit Lisa :)
isabella idura isabella idura July 1, 2015 at 10:35 PM
Comel lisa lepas pakai produk ni kan..