Sunday, October 23, 2022

Kempen YOODO Wheel-Yoo-Win' Rebut Peluang Menang Pelbagai Hadiah Bernilai Lebih 2 Juta

Assalamualaikum! Hi korang .. pernah dengar Yoodo ? perkhidmatan mudah alih pertama di Malaysia yang menawarkan pelan boleh diubah suai sepenuhnya dan 100% digital yang dilancarkan sejak 2018 ,dimiliki dan dikendalikan oleh Celcom Axiata Berhad. Khabar baik ! Yoodo mengumumkan kempen ‘Wheel-Yoo-Win’ yang direka khusus bagi memberi ganjaran kepada para pengguna setia Yoodo dengan pelbagai hadiah menarik bersempena perayaan akhir tahun. Hadiah bernilah lebih RM2 Juta ! OMG... siapa yang taknak .

REBUT PELUANG UNTUK MEMENANGI PELBAGAI HADIAH HEBAT BERNILAI LEBIH RM2 JUTA DENGAN WHEEL-YOO-WIN 

Pengguna yang Layak Membuat Putaran Dijamin akan Memenangi Pelbagai Hadiah Menarik selain Berpeluang untuk Memenangi iPhone 14 Plus menerusi Kempen Akhir Tahun Yoodo .

Ketua Yoodo, Chow Tuck Mun berkata, “Wheel-Yoo-Win adalah tanda penghargaan daripada kami kepada pengguna Yoodo, yang sentiasa menyokong kami selama ini. Dengan pelbagai hadiah bernilai lebih daripada RM2 juta untuk dimenangi, kami berharap untuk menyebarkan kegembiraan dan membantu pengguna kami mengakhiri tahun ini dengan ganjaran yang hebat!”

 

Kempen Yoodo Wheel-Yoo-Win ini dianjurkan dengan kerjasama SEA Gamer Mall (SEAGM) ini akan berlangsung sehingga 21 Disember dan menawarkan peluang kepada pengguna yang layak untuk memutar roda hadiah bernilai daripada RM5 hingga RM200 . SEA Gamer Mall Sdn Bhd, SEAGM ialah sebuah syarikat platform e-dagang barangan dan perkhidmatan digital antarabangsa yang mantap untuk para pemain, pembangun, dan penerbit permainan video.

SENARAI HADIAH KEMPEN AKHIR TAHUN YOODO.

HADIAH 'DAILY SPIN'
  • Data Berkelajuan Tinggi 3GB Yoodo (Booster) (Pengaktifan talian Yoodo)
  • Data Berkelajuan Tinggi 7GB Yoodo (High Speed Activation Data) (Pengkatifan talian Yoodo)
  • e-Baucar Cashback SEAGM 
  • Barangan In-Game PUBG Mobile Yoodo Jerseys, costumes and items 
  • Langganan 1-Tahun Percuma Majoriti + 2H1M Staycation
  • e-Baucar Grab
  • e-Gift card Starbucks 
  • e-Baucar Lazada 
  • e-Baucar Petronas
  • e-Baucar Shopee IT Mall
  • Tiket TGV Cinema 
  • MLBB Diamonds
  • Kod UC PUBG Mobile
  • Kredit Razer Gold 

    HADIAH CABUTAN BERTUAH BULANAN
    • 1x iPhone 14/iPhone 14 Plus 
    • 2x Gajet Samsung
    • 3x Gaming Gears

    CARA PENYERTAAN 

    Cara penyertaan mudah ja , hanya perlu berbelanja minimum RM32 apabila memperbaharui atau mengubah suai pelan Yoodo korang, dan dijamin akan membawa pulang satu hadiah! Setiap peserta yang layak akan menerima satu kod unik untuk memutar Wheel-Yoo-Win dan serta-merta menerima hadiah mereka. 
    Selain memenangi hadiah yang dijamin menerusi putaran roda itu, pelanggan yang berkongsi kemenangan di media sosial Facebook dan Twitter, akan layak untuk menyertai cabutan bertuah bulanan, dan nantikan acara cabutan bertuah hadiah utama yang akan diadakan pada 31 Oktober, 23 November, dan 22 Disember. 

    Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Bersama SEAGM, Tommy Chieng berkata,
    “Kami berbesar hati kerana dapat bekerjasama dengan Yoodo sekali lagi, dan kali ini untuk kempen yang menarik dan menyeronokkan ini. Kami sentiasa mengutamakan kepuasan hati dan kesetiaan pelanggan  dan peluang untuk memberikan ganjaran kepada rakyat Malaysia dengan pelbagai hadiah hebat ini sememangnya memberikan kegembiraan kepada kami.” 

    Pelanggan SEAGM juga boleh mengambil bahagian dengan membuat transaksi yang boleh melayakkan mereka di dalam laman sesawang SEAGM, dan 150 pelanggan pertama yang layak setiap hari akan menerima satu kod unik untuk memutar Wheel-Yoo-Win. 

    Wahhh menarik ! Jika korang salah satu pengguna Yoodo , jangan lupa join tau . Manatau ada rezeki korang boleh dapat iphone 14 plus . Goodluck ! 

    Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai kempen Wheel-You-Win, sila kunjungi https://www.yoodo.com.my/wheelyoowin. 


    Monday, October 17, 2022

    Beli Cermin Mata di OPTOM Bangi dan Menang iPhone 14 !

    Beli Cermin Mata di OPTOM Bangi dan Menang iPhone 14 ! 

    Assalamualaikum , pernah dengar tentang OPTOM ? Bukan sekedar kedai cermin mata tapi ia juga lakukan pemeriksaan optometri dengan betul dari awal, juga disediakan konsultasi khas mengikuti tahap kesihatan mata. Berita gembira , beli cermin mata di kedai cermin mata OPTOM Bangi, korang berpeluang memenangi Iphone 14 ! Wahhh siapa yang taknak kan ! 

    KENAPA PILIH OPTOM ? 


    OPTOM Eyecare Bangi ni dia lebih mementingkan kepada servis klinikal dari menjual segala spek yang ada, walaupun pelanggan datang untuk buat cermin mata je, tapi mereka tetap akan buat pemeriksaan mata  . Apa tu klinikal servis ? Maksudnya disini paling mementingkan pemeriksaan mata, kondisi mata kita bukan sekadar check power rabun atau pun silau sahaja tapi akan ada pemeriksaan untuk saraf mata dari bahagian depan dan juga belakang mata, dari situ kita boleh lihat lah saluran darah dalam mata kita ni cantik or ada masalah lain . Lisa ingatkan untuk budak sahaja yang perlu buat klinikal service ni , sebab masa little boy buat cermin mata .. kena buat test bagai dan rujukan dari doc sebab budak dibawah umur memang kena buat check mata menyeluruh dulu. 



    Kelebihan OPTOM Eyecare 

    1. Personalised.
    Kelebihan bila membuat cermin mata di Optom Eyecare Bangi ni, korang boleh custom cermin mata korang sendiri BeSpoke'. Bentuk wajah semua orang berlainan , ada yang oval , bulat , petak . Bukan semua frame sesuai untuk wajah kita ye . Lebih lagi macam yang bertudung ni ,, kalau boleh buat custome made lagi bagus .jugak boleh pilih warna, frame, dan sebagainya .'

    2. Khidmat Nasihat 
    Optometri di Optom Bangi akan memberikan konsultasi dan juga penyelesaian yang bersesuaian bagi setiap seorang yang memiliki penyakit mata yang berbeza. Jika ianya serius, rawatan susulan ataupun klien perlu dirujuk ke hospital .

    3. Pengesahan rabun.
    Di OPTOM korang akan di check untuk pengesahan rabun melalui test di Mesin Phoropter - Second step untuk check sama ada ada masalah rabun dekat atau jauh. pemeriksaannya teliti barula boleh tentukan cermin mata yang sesuai dengan mata kita . 

                  

    4. Pemeriksaan saraf mata
    yang ni untuk tengok saraf mata kita di bahagian hadapan , boleh check sama ada kita ada selaput atau mata merah penyakit kencing manis, glaukoma yang akan menyebabkan buta.  Untuk saraf mata di bahagian belakang mata pula, alat ni boleh tengok struktur mata kita seperti kornea, iris dan lensa. Melalui alat ni, boleh check samaada kita ada masalah mata katarak atau pun tidak 

    5. Pemeriksaan struktur mata.
    Pemeriksaan struktur mata yang cukup lengkap dan sangatlah detail ok,ni nak tahu jarak antara bola mata atau ada sebarang keadaan yang tak sihat dengan kedudukan bola mata serta masalah-masalah berkaitan yang menganggu sistem penglihatan kita nanti,jadi mereka boleh memberi khidat nasihat apa yang perlu di lakuka untuk menambah baik.

    6.Pengurusan sistem penglihatan
    Selepas korang buat pemeriksaan detail semua tu , mereka akan mengsyorkan cermin mata yang sesuai . Lepas ni baru la korang boleh pilih sama ada nak pilih jenis kanta yang standart sampailah ke premium . 


    Terkini OPTOM Eyecare Bangi juga menawarkan dalam pemeriksaan klinikal dari segi:
    • Membantu membaiki mata letih
    • Menguatkan otot mata
    • Membantu menghentikan mata berair
    • Membetulkan alignment mata
    • Mengesan penyakit kencing manis dan darah tinggi dari mata
    Paling menarik dari pemeriksaan mata korang boleh kesan penyakit kencing manis dan darah tinggi jugak. Ini kerana penyakit-penyakit tersebut akan memberi kesan kepada mata dan penglihatan korang. Ianya bukan hanya sesuai untuk dijadikan pemeriksaan mengesan malah ianya boleh dijadikan pemeriksaan berkala.



    Beli Cermin Mata di OPTOM Bangi dan Menang iPhone 14 ! 

    Dengar iPhone 14 siapa yang tak tergoda , Beli cermin mata di OPTOM Bangi dan Menangi iPhone 14 .. rasa teringin nak join cabutan bertuah ni pula . Cara untuk menyertai pertandingan ini mudah sangat dimana korang boleh membuat pembelian cermin mata atau  dengan pembelian minimum RM500 dalam satu resit di Optom Eyecare Bangi. Bagi yang dapatkan servis klinikal atau check mata di OPTOM ni pun layak join cabutan bertuah ni

    Hadiah Utama 
    Iphone 14 bernilai RM5,299 x 1 pemenang


    Hadiah Bulanan 
    • 1 gram Emas Public Gold bernilai RM1,750 x 3 pemenang
    • Ray-Ban Sunglasses bernilai RM3,000 x 3 pemenangCooking Set Carote bernilai RM259 x 1 pemenang
    • Air Fryer Philips bernilai RM184 x 1 pemenang
    • Microwave Sharp bernilai RM295 x 1 pemenangVacuum Dyson bernilai RM459 x 1 pemenangHairdryer Philips bernilai RM115 x 1 pemenang

    Syarat-Syarat Penyertaan

    1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia.
    2. Peserta perlu membuat pembelian minimum RM500 dalam satu resit di Optom Eyecare Bandar Baru Bangi untuk layak dikira sebagai penyertaan.
    3. Kemasukan mestilah sekurang-kurangnya 70 orang dan ke atas di setiap bulan untuk memastikan hadiah menjadi milik korang. Makanya pakatlah dengan family atau kawan-kawan join lucky draw ni. Mana tahu rezeki dapat hadiahkan?


    Tempoh Peraduan

    1. Penyertaan dibuka mulai 10 Oktober 2022 sehingga 10 Oktober 2023.
    2. Pihak Penganjur berhak untuk mengubah, melanjutkan atau menamatkan Peraduan termasuk Tempoh Peraduan Bulanan atau Tempoh Peraduan (keseluruhannya) mengikut budi bicara mutlaknya dengan memberi notis terlebih dahulu.

    Amacam ... tergoda tak ? Try la join ... Lisa pon nak join juga ni .Manatau ada rezeki dapat hadiah tu .. wuuu bolehla berselfie dengan iPhone 14 nanti . Berangan dulu ... kot jadi kenyataan . hehehe. 

    Detail korang boleh klik link di bawah atau terus ke Optom Eyecare Bangi : 

    Alamat Kedai Optom Eyecare.
    No.37, Jalan 8/1, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan.
    (Berdekatan Marrybrown)
     9AM-8PM ( Buka setiap hari ) 


    Whatsapp Button works on Mobile Device only

    Start typing and press Enter to search