Ad

Beli Cermin Mata di OPTOM Bangi dan Menang iPhone 14 !

Beli Cermin Mata di OPTOM Bangi dan peluang Menangi iPhone 14

Beli Cermin Mata di OPTOM Bangi dan Menang iPhone 14 ! 

Assalamualaikum , pernah dengar tentang OPTOM ? Bukan sekedar kedai cermin mata tapi ia juga lakukan pemeriksaan optometri dengan betul dari awal, juga disediakan konsultasi khas mengikuti tahap kesihatan mata. Berita gembira , beli cermin mata di kedai cermin mata OPTOM Bangi, korang berpeluang memenangi Iphone 14 ! Wahhh siapa yang taknak kan ! 

KENAPA PILIH OPTOM ? 


OPTOM Eyecare Bangi ni dia lebih mementingkan kepada servis klinikal dari menjual segala spek yang ada, walaupun pelanggan datang untuk buat cermin mata je, tapi mereka tetap akan buat pemeriksaan mata  . Apa tu klinikal servis ? Maksudnya disini paling mementingkan pemeriksaan mata, kondisi mata kita bukan sekadar check power rabun atau pun silau sahaja tapi akan ada pemeriksaan untuk saraf mata dari bahagian depan dan juga belakang mata, dari situ kita boleh lihat lah saluran darah dalam mata kita ni cantik or ada masalah lain . Lisa ingatkan untuk budak sahaja yang perlu buat klinikal service ni , sebab masa little boy buat cermin mata .. kena buat test bagai dan rujukan dari doc sebab budak dibawah umur memang kena buat check mata menyeluruh dulu. Kelebihan OPTOM Eyecare 

1. Personalised.
Kelebihan bila membuat cermin mata di Optom Eyecare Bangi ni, korang boleh custom cermin mata korang sendiri BeSpoke'. Bentuk wajah semua orang berlainan , ada yang oval , bulat , petak . Bukan semua frame sesuai untuk wajah kita ye . Lebih lagi macam yang bertudung ni ,, kalau boleh buat custome made lagi bagus .jugak boleh pilih warna, frame, dan sebagainya .'

2. Khidmat Nasihat 
Optometri di Optom Bangi akan memberikan konsultasi dan juga penyelesaian yang bersesuaian bagi setiap seorang yang memiliki penyakit mata yang berbeza. Jika ianya serius, rawatan susulan ataupun klien perlu dirujuk ke hospital .

3. Pengesahan rabun.
Di OPTOM korang akan di check untuk pengesahan rabun melalui test di Mesin Phoropter - Second step untuk check sama ada ada masalah rabun dekat atau jauh. pemeriksaannya teliti barula boleh tentukan cermin mata yang sesuai dengan mata kita . 

              

4. Pemeriksaan saraf mata
yang ni untuk tengok saraf mata kita di bahagian hadapan , boleh check sama ada kita ada selaput atau mata merah penyakit kencing manis, glaukoma yang akan menyebabkan buta.  Untuk saraf mata di bahagian belakang mata pula, alat ni boleh tengok struktur mata kita seperti kornea, iris dan lensa. Melalui alat ni, boleh check samaada kita ada masalah mata katarak atau pun tidak 

5. Pemeriksaan struktur mata.
Pemeriksaan struktur mata yang cukup lengkap dan sangatlah detail ok,ni nak tahu jarak antara bola mata atau ada sebarang keadaan yang tak sihat dengan kedudukan bola mata serta masalah-masalah berkaitan yang menganggu sistem penglihatan kita nanti,jadi mereka boleh memberi khidat nasihat apa yang perlu di lakuka untuk menambah baik.

6.Pengurusan sistem penglihatan
Selepas korang buat pemeriksaan detail semua tu , mereka akan mengsyorkan cermin mata yang sesuai . Lepas ni baru la korang boleh pilih sama ada nak pilih jenis kanta yang standart sampailah ke premium . 


Terkini OPTOM Eyecare Bangi juga menawarkan dalam pemeriksaan klinikal dari segi:
  • Membantu membaiki mata letih
  • Menguatkan otot mata
  • Membantu menghentikan mata berair
  • Membetulkan alignment mata
  • Mengesan penyakit kencing manis dan darah tinggi dari mata
Paling menarik dari pemeriksaan mata korang boleh kesan penyakit kencing manis dan darah tinggi jugak. Ini kerana penyakit-penyakit tersebut akan memberi kesan kepada mata dan penglihatan korang. Ianya bukan hanya sesuai untuk dijadikan pemeriksaan mengesan malah ianya boleh dijadikan pemeriksaan berkala.Beli Cermin Mata di OPTOM Bangi dan Menang iPhone 14 ! 

Dengar iPhone 14 siapa yang tak tergoda , Beli cermin mata di OPTOM Bangi dan Menangi iPhone 14 .. rasa teringin nak join cabutan bertuah ni pula . Cara untuk menyertai pertandingan ini mudah sangat dimana korang boleh membuat pembelian cermin mata atau  dengan pembelian minimum RM500 dalam satu resit di Optom Eyecare Bangi. Bagi yang dapatkan servis klinikal atau check mata di OPTOM ni pun layak join cabutan bertuah ni

Hadiah Utama 
Iphone 14 bernilai RM5,299 x 1 pemenang


Hadiah Bulanan 
• 1 gram Emas Public Gold bernilai RM1,750 x 3 pemenang
• Ray-Ban Sunglasses bernilai RM3,000 x 3 pemenangCooking Set Carote bernilai RM259 x 1 pemenang
• Air Fryer Philips bernilai RM184 x 1 pemenang
• Microwave Sharp bernilai RM295 x 1 pemenangVacuum Dyson bernilai RM459 x 1 pemenangHairdryer Philips bernilai RM115 x 1 pemenang

Syarat-Syarat Penyertaan

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia.
2. Peserta perlu membuat pembelian minimum RM500 dalam satu resit di Optom Eyecare Bandar Baru Bangi untuk layak dikira sebagai penyertaan.
3. Kemasukan mestilah sekurang-kurangnya 70 orang dan ke atas di setiap bulan untuk memastikan hadiah menjadi milik korang. Makanya pakatlah dengan family atau kawan-kawan join lucky draw ni. Mana tahu rezeki dapat hadiahkan?


Tempoh Peraduan

1. Penyertaan dibuka mulai 10 Oktober 2022 sehingga 10 Oktober 2023.
2. Pihak Penganjur berhak untuk mengubah, melanjutkan atau menamatkan Peraduan termasuk Tempoh Peraduan Bulanan atau Tempoh Peraduan (keseluruhannya) mengikut budi bicara mutlaknya dengan memberi notis terlebih dahulu.

Amacam ... tergoda tak ? Try la join ... Lisa pon nak join juga ni .Manatau ada rezeki dapat hadiah tu .. wuuu bolehla berselfie dengan iPhone 14 nanti . Berangan dulu ... kot jadi kenyataan . hehehe. 

Detail korang boleh klik link di bawah atau terus ke Optom Eyecare Bangi : 

Alamat Kedai Optom Eyecare.
No.37, Jalan 8/1, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan.
(Berdekatan Marrybrown)
 9AM-8PM ( Buka setiap hari ) 


0

No comments

Post a Comment

both
© all rights reserved
made with by templateszoo