Ad

PELAKON CEMBURU SEORANG PEREMPUAN

PELAKON CEMBURU SEORANG PEREMPUAN

PELAKON CEMBURU SEORANG PEREMPUAN

Lama tak tengok drama , haa tengok di media sosial ada drama terbaru gandingan Amira Rosli dan Amar Baharin . DramaCemburu Seorang Perempuan di slot MegaDrama saluran Astro Ria. Dibintangi oleh Amar Baharin, Amyra Rosli dan Emma Maembong. Akan ditayangkan mulai 29 Oktober ini setiap Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di Astro Ria slot DramaVaganza. PELAKON CEMBURU SEORANG PEREMPUAN : Emma Maembong, Amyra Rosli, Amar Baharin, Bella Dowanna, Dini Schatzmann, Fauzi Nawawi, Lisdawati, Sabrina Ali, Amir Nafis, Mior Darwish, Nazrief Nazri, Rashidah Jaafar, Elmy Moin

WATAK PELAKON 


PELAKON
WATAK
Emma Maembong
Emilia
Amyra Rosli
Dhia
Amar Baharin
Zikri
Bella Dowanna
Kila
Najib
Fauzi Nawawi
Sufian
Lisdawati
Lea
Sabrina Ali
Nat
Amir Nafis
Badri
Nazrief Nazri
Shah
Mior Darwish
Eizlan 

SINOPSIS CEMBURU SEORANG PEREMPUAN

Zikri dan Dhia berkawan rapat sejak mereka sekolah lagi. Keakraban mereka membuatkan keluarga Zikri tidak senang kerana Dhia dari keluarga yang tidak berada. Keluarga Zikri berpindah ke Kuala Lumpur dengan tujuan untuk memisahkan mereka.

Zikri kemudian berkahwin Emilia. Hidup mereka bahagia tetapi setelah keguguran anak pertama Emilia tidak boleh mengandung lagi. Disebabkan itu, Emilia mahu Zikri mengahwini sahabat baiknya, Dhiya untuk melahirkan anak mereka dengan kaedah ibu tumpang.

Dhia rela kerana dia memang kasihkan Zikri. Walaupun Zikri adalah suaminya yang sah namun hubungan mereka tetap sebagai kawan baik sahaja. Namun Emilia tidak dapat mengawal perasaan cemburunya sehingga bertindak di luar batasan kewarasan fikiran.

GAMBAR PELAKON

0

No comments

Post a Comment

both
© all rights reserved
made with by templateszoo