Monday, May 22, 2017

Kembali Pesona Dengan Set Kecantikan VOQQ

Kembali Pesona Dengan Set Kecantikan VOQQ

Kembali Pesona Dengan Set Kecantikan VOQQ 

Pejam celik seminggu lagi dah nak puasa ,lepas tu Raya pula.. Agaknya apa mesti semua nak tampil vogue kan masa raya. Selain persiapan untuk beribadah , Lisa pula dah buat persiapan untuk nampak cantik dari sekarang iaitu dengan try pakai produk dari Voqq , Voqq  anti aging cream dan Voqq Facial Wash . Nampak baru lagi ditelinga Lisa , dengar cerita best je produk ni. Tak cuba tak tahu kan ? 



VOQQ FACIAL WASH (Tomatoes +Oats Extract )

Diperbuat dengan ekstak tomato dan oats yang sememangnya bagus untuk kulit muka . Tomato Facial Wash ini merupakan produk mencantikkan kulit yang terbaik dengan sumber nutrisi lycopene yang membantu dalam pemulihan kulit . Kajian membuktikan bahawa yang memakai DS Tomato Facial Wash berterusan selama 2-3 bulan mampu mengurangkan kerosakan kulit akibat sianarn radiasi matahari sebanyak 30% . Selain itu membantu menghapuskan garis-garis halus dan kedutan dan melindungi kulit anda dari unsur-unsur berbahaya seperti radikal bebas dan sianaran UV . Wah banyak juga ye kelebihan facial wash atau pencuci muka ni . 



KelebihanVoqq Facial Wash

Diekstrak dari tomato yang kaya dengan sumber lycopene, yang membantu kondisi kulit  untuk kekal muda dan anjal seperti kulit bayi. Malah lycopene membantu melindungi kulit daripada sinaran UV.
Membantu melambatkan proses penuaan dan kedutan pada wajah.
Membantu mencerah dan menyerikan kulit kusam.
Dapat menyejukkan kulit dan menyerap lebihan minyak pada wajah
Diadun bersama oat untuk membantu menormalkan pH kulit sehingga dapat meredakan gatal atau rasa tidak nyaman pada kulit.
Membantu menyerap kelebihan minyak, menghilangkan bakteria pada wajah, serta membantu pengelupasan kulit mati. 
Merupakan pelembab alami yang dapat menenangkan kulit sensitif dan kering,membantu menjaga kelembaban almi kulit, sekaligus memiliki efek anti-oksidan.

FACIAL WASH VOQQ 

Cara Pengambilan :
Gunakan waktu pagi dan malam sebelum tidur . Caranya :- Basuh muka dengan air suam dan urut perlahan-lahan keseluruh muka dan leher , bilas hingga bersih. Rasa sejuk dan fresh mint gitu , macam kena ais . 

Kandungan : Aqua ,sodium Laureth ,glycerin,tetrasodium EDTA ,dan banyak lagi.. rujuk gambar dibawah . 

HARGA Voqq Facial Wash 
Untuk pencuci muka Voqq 50ml ni korang boleh dapatkan dengan harga RM75 untuk semenanjung dan RM85 untuk Sabah dan Serawak . 


VOQQ ANTI AGING CREAM 

Dah pakai pencuci muka mestila kena pakai Krim untuk anti penuaan . Semakin hari semakin bertambah usia korang , ye dak ? Ha semakin tua ni bertambahla pulak kedut kat muka . Ehem,,, tak caye ? pi tengok cermin cepattt takpon guna kanta pembesar.. Hihi. Sebab tu la mulai sekarang kena pakai anti aging cream . Apa kata korang cuba Voqq Anti Aging Cream ni , Yang merupakan produk mencantikkan kulit yang terbaik dan merupakan rumusan botani semulajadi untuk menghaluskan kulit serta menghilangkan jeragat dan jerawat . Ia juga boleh melindungi kulit daripada cahaya matahari. Woahh.. kena try ni . Lisa memang dah seminggu ni sedang gunakan produk ini. Bolehla berkurangan sedikit demi sedikit... Ehem no wonder la muka Lisa lagi muda dari usia sebenar. (Perasan nohh ) 



KelebihanVoqq Anti Aging Cream

Voqqq juga membantu membebaskan kulit anda dari 10 bahan tambahan yang boleh menyebabkan kekeringan dan kekejangan kulit seperti Surfaktan, silikon, paraben, denatured alkohol, minyak mineral, pigmentiruan, bahan mentah haiwan, benzophenone, TEA, sulfat)
KrimVoqq yang dibentuk seperti natto mengambil dua kali jumlah  masa untuk dicampurkan berbanding krim biasa, ini membolehkan ianya membezakan rupa dan menghasilkan texture sepertinatto.
Voqq adalah krim formula buatan tangan yang bebas daripada surfaktan dan silikon, membolehkan ianya menyerap dengan lebih baik kedalam kulit berbanding dengan krim-krim lain. 
Proses Penguraiansemulajadimenggunakanminyakdanmentegauntukmengelakkankeregangandanmengekalkankelembapan dan kelembutan krim.
Voqq mampu menyerap kedalam kulit dengan lebih baik dan meningkatkan kesan kulit putih dalam masa yang begitu singkat.
Semasa penghasilan Voqq teknologi vakum digunakan untuk menyedut udara yang boleh bercampur masuk kedalam krim semasa proses pembuatan untuk lebih menghasilkan tekstur seperti natto.

VOQQ ANTI AGING CREAM

Cara Pengambilan : Sapukan ke seluruh muka dua kali sehari , pagi dan malam . 


Kandungan :- Aqua ,carbomer, Glycerin ,Cetearyl ,Propyiparaben dan banyak lagi , Korang boleh rujuk kat gambar dibawah ini ye.


Harga Voqq Anti Aging Cream 

Untuk Anti Aging Cream 20gram ini pula boleh korang dapatkan dengan harga RM70 untuk semenanjung dan RM80 untuk Sabah dan Serawak.

Kedua produk dari VOOQ ni ada KKM tau , jangan risau... korang boleh check dengan number pendaftaran :

KKM NOT : NOT170404302K

REVIEW LISA : 

Seminggu pakai set pencuci muka dan krim anti penuaan dari Voqq ni terasa la juga perbedaannya . Garis halus dah semakin pudar . Yang paling Lisa suka sebab tak berminyak dan tak melekit untuk krim anti penuaan tu , manakala Pencuci Muka Voqq rasa sejuk dan fresh lepas pakai . Alaarr.. macam letak colgate kat muka , sejuk sejuk mint gitu . Semakin plowes dan gojes la nanti . Tak sabar nak beraya pula.. hikhikk 

Untuk permudahkan korang , berikut ialah senarai agent VOQQ yang sah .




Untuk info produk selebihnya korang boleh dapatkan di :

Hotline : 019-612 8164




  1. Erm.. pening gak nk cr skincare ni. Ni nmpk menarik gk

    ReplyDelete
  2. Wahhh cantiknya packaging dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah. yang ni bukan dari kaca tu tak mudah pecah

      Delete
  3. Wah...banyaknya product baru skrg ye. Tomato & oat memang bagus untuk kulit...menarik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul... tu .. banyak skrg prdk2 untuk skincare ni kena pandai pilih

      Delete
  4. Cam best je produk ni...teruja k.sal nk try..

    ReplyDelete
  5. wahhhhh tak yah susah2 da lumur tomato kat muka,ada oat pula hurmmm menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa nk tengok cermin jee tiap masa hahaa

      Delete
  6. sukagiler dengan pencuci dia..wangi

    ReplyDelete
  7. jarang jumpa yg tomato punya nih.
    kalau buah saja pn dh bnyak benefit mmg kena try le produk ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la shark... mana tau thn depan jadi model pulak. hahaa

      Delete
  8. oo based dia tomato erk.. haa shud be baguih lah kan ... sbb dulu ada amik supplement yg tomato crystal.. mahey benor... tapi baguihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah. kalau malas blend tomato boleh guna yang ni jek hiehehe

      Delete
  9. First time dgr produk ni, tp nampak menariikkk

    ReplyDelete
  10. macam menarik, natural ingredients gituu

    ReplyDelete
  11. Tak pernah jumpa lagi set pencuci muka dengan ekstrak tomato..macam best.

    ReplyDelete
  12. Asal tuk anti aging jer kak Nina suka..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kan... sebab tu kita nampak remaja. hiksss

      Delete
  13. haiii lisa yg cantikkk..semakin cantikkk awak lepas ni...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi masih muda memang gini. melaawa jee

      Delete
  14. Guna tomato? Wahh menarik ni, lain drpd yg lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula.. selalu aloevera ni tomato pulaks

      Delete
  15. akak dah try , memang best, tapi rasanya x sesuai utk kulit sensitif

    ReplyDelete
  16. Hooooo mcm best je produk nie. Tapi i punye kulit cerewet dan memilih

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search