Sunday, April 9, 2017

McFlurry Green Tea Tak Sedap !

McFlurry Green Tea Tak Sedap !

Hebat sungguh kan iklan Ayam Goreng McD ni , viral seh sampai selalu SOLD OUT kalau nak beli. Pernah nampak orang beratur sebab nak beli ayam tu . Lisa pula memang dah makan ayam goreng since belum viral lagi , memang kaw pedas giler seh spicy ayam goreng Mc Donalds . Tapi dengar cerita ayam goreng sekarang tak spicy mana pun dari sebelum ini,,, entah la..tak try yang spicy lagi . Kalau yang original dah try , boleh tahan pedas jugak la . Ehh cerita pasal ayam pula.. 


McFlurry Green Tea Tak Sedap ! 

Lisa penggemar green tea , sedap beb.. dari starbuck , FnF Grean tea , semua makanan dan minuman yang ada green tea memang Lisa suka . Baru-baru ni McD keluarkan aiskrim McFlurry perisa Green Tea ., dan Lisa try la beli , dah namapun hantu green tea . Tapi.. rasa menyesal pula sebab beli , last-last Lisa buang sebab rasa mcFlurry Green Tea tak sedap !! Huh.. rasa makan serbuk green tea, pahit weih !

I think more better if kurangkan serbuk green tea tu , McFlurry Milo ball lagi sedap . Huh...

Francais McD di Malaysia sekarang dah bertukar tangan kepada Arab .
  1. tak pernah lagi suka Green Tea..haritu minum yang Starbuck punya pun tak boleh masuk..ahaha

    ReplyDelete
  2. mc flurry milo dah, oreo dan, mango pun dah, yang ni je belum. xmau rasa . tau dah green tea mmg xsedap. hahhaha xsuka green tea. rasa daun

    ReplyDelete
  3. Kak lya mmg takle nak g ngan green tea..huhuhu mmg takle nak telan hahaha
    ..pening kepala .. mcflurry ireo ngan milo mmg kak lya suka.. sedap dan lazat

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang rasa dia pahit. tp sedap kalau minum tea green tea hahaha

      Delete
  4. serius la tak sedap? hmm ok xnk try la

    ReplyDelete
  5. Nyaris terbeli aritu....huhuhu

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search