Thursday, April 27, 2017

Berbelanja online secara Jimat Dengan Shopcoupons

Berbelanja online secara Jimat Dengan Shopcoupons


Hye ! pejam celik dah dekat nak masuk bulan ramadhan dan  cuti sekolah yang panjang pun tak lama lagi . Selalunya masa seperti ini akan lebih banyak keluarkan duit dari poket . Jangan risau ..,  Lisa akan bagi tips untuk menjimatkan uang anda ,  iaitu berbelanja online melalui shopcoupons

Cara Jimat Berbelanja Online Dengan Shopcoupons 

Awalnya Lisa ingat shopcoupons ini hanya menawarkan untuk shoping barangan baju , kasut , alaaa.. yang biasa perempuan windows shopping tu.. Tapi buka je web ini , banyak sale dan diskaun sampai rambang mata . Haa... satu lagi , di web ini anda  juga boleh memilih web shooping online , makanan , travel , gadget ataupun menempah hotel untuk percutian semuanya hanya secara online dengan harga yang lebih jimat. Banyak weih ! 

Apa itu Shopcoupons ? 

Shopcoupons ialah sejenis laman web kegemaran di Malaysia yang menawarkan berbagai Coupon Code dengan baucar diskaun exclusive dan code promo terbaik . Wahh mesti menarik dengan banyaknya pilihan kod promo dan baucar diskaun . Tinggal pilih dan klik saja mana yang berikan kod promo terbanyak . Kena cepat ni , jangan sampai terlepas peluang . 



Cara Shopping di Shopcoupons : 

Memang senang je guna shopcoupons ni , nah berikut Lisa bagi step by step la cara jimat berbelanja dengan shopcoupons : 

1.  Buka laman web https://shopcoupons.my/  dan Login , di kanan atas website . Login guna Facebook je , senang . 





2.  Pilih jenama windows shopping yang kalian nak , contohnya Lazada Voucher , Zalora , Althea , Adidas.. dan banyak lagi la.. Lisa pula pilih dekat Tops Deal , Adidas . Hehehe.. memang sedang cari kasut untuk joging ni dari tempoh hari tak dapat lagi . 





3. Nampak tak senarai-senarai diskaun yang ditawarkan . Ada yang 30% , ada diskaun 45 % juga boleh trus pilih harga dalam rm200 ,scroll kebawah dan anda akan nampak lebih banyak diskaun . 




4. Tekan get deal mana-mana yang kalian nak pilih , dan ternyata tak perlu masukkan kod promo untuk dapatkan diskaun tu . Mudah bukan ? 


5. Dan lepas klik go to adidas malaysia tu , kalian akan terus masuk di barangan yang ada promo tersebut . Senang je kan ? 





Lepas dah cuba sendiri bershopping online di Shopcoupons , komen Lisa ialah shopcoupons lebih menjimatkan masa Lisa tanpa membuka satu persatu website windows shopping kemudian mencari satu demi satu barangan yang ada diskaun , anda sendiri pun taknak terlepas peluang kan ?. Pusing-pusing cari barang yang diinginkan dengan harga paling murah tapi lepas tu terpaksa kecewa sebab stock dah habis . So jangan bazirkan masa dan wang anda jika ada pilihan yang bijak iaitu shopcoupons . Ada info bagus mestila Lisa share kat anda semua . Betul tak ? Jimat masa , jimat wang , jimat duit minyak ,.. dah rambang mata dengan diskaun yang sangat banyak beb ! 

OK la hanya itu yang Lisa nak kongsikan dengan kalian . Berbelanjalah dengan bijak, dah gaji kan? apa tunggu lagi.. jom leh sambung windows shopping . 

See you
  1. Perghhh siap bg diskaun lg...siapa xnak!

    ReplyDelete
  2. Wahh... dah mengantuk terus segar mata nampak sales! Diskaun dasat gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula. bnyak diskaun .. senang tkperlu buka banyak page

      Delete
  3. Pernah dgr tapi tak explore lagi. Tq lisa for information

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila explore.. pastikan control nafsuu ye.. hihi

      Delete
  4. wahhh.. ade jugak voucher utk hotels.com... dah la tgh survey hotel ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada.. itula. lagi senang sebab sekali buka je

      Delete
  5. Senang dah nak shopping sambil berjimat kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenaberjimat2 baru dapat banyak barang... hehehe

      Delete
  6. ss pun nk cuba shopping jat shoppee nih.menarik!

    ReplyDelete
  7. Web shopping online sekarang banyak tawarkan diskaun, rambang mata tengok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa.. harapnya gaji boleh bertahan sampai bulan depan . hahaha

      Delete
  8. Replies
    1. yes,, senang nk cari mana satu yang ada diskaun

      Delete
  9. banyak sungguh lakedai online sekarang ni ea... Nanti mummy nak pi ronda la.. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula pasal. kena bijak cari mana yang termurahh

      Delete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search