Wednesday, October 7, 2015

GADGET TERCINTA [CABARAN7HARI]

GADGET TERCINTA [CABARAN7HARI]

 GADGET TERCINTA [CABARAN7HARI] || Task last untuk cabaran hari ini. Gadget tercinta ... yang ni susah tak susah nak jawap. Hahaha sebab sayang kesemua gadget-gadget yang ada sekarang ni. Hek eleh .. macam la banyak sangat gadget. Gadget yang lisa sayang untuk sekarang ini Iphone 6plus gold ni le.. Mana tak sayangnya , hadiah dari Mr. Hati Batu . Hahaha

Tahun lepas dok pakat guna Z2 , tahun ni Iphone le pulak. Hope la tahun depan dia tak pi tukar lagi. Tak dan nak beli aih , simpan duuit tuk travel kan bagus. Sebenarnya memang Lisa kurang minat dengan Iphone sebab manja sikit kan Iphone tu . Tapi kerana dia ayng Bagi, terima je la kan. Dah rezeki tak kan nak tolak . Tepat nya kami dok tukar Hp , dia IP6 dan Lisa Ip 6 Plus. Biasa pegang Hp besar . Note 3 and sony Z2 Lisa ada lagi. Still cun macam Lisa (perasan) sebab tu sayang semua gadget. Lagi pun masing-masing ada kelebihan sendiri . Tu yang tak lepaskan salah satu dari Hp kesayangan ambe.





Habis sudah cabaran 7Hari instablog dari EFG ,,, lepas ini cabaran apa pula ye ? Nantikan je ;) 
  1. Manja eh iphone. Mcm nak. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Perhhh!!Iphonee..Jles okey..Ehekkk

    ReplyDelete
  3. fuhyoooooo, untonggggg laaaaaaa~ hahaha~

    nk gaksss, even manja pun....nona x penah lg gune , teringin nk gune note, note 3..note 4 ker....

    tp belum masanya lg....huhu~

    syokk gune hp besaw2 nih,kann..hehehe

    ReplyDelete
  4. jomm join nihh, mana tahu dpt tmbh gadget kerr.....kann~

    http://nonasani.blogspot.com/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  5. sy daoat mimpi ja kalau mau pakai iPhone ni. haha

    ReplyDelete
  6. Bestkan kalau ada orang hadiahkan....

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search