Thursday, August 27, 2015

PAPARAN TERBARU FACEBOOK

Layout Baru facebook bertukar lagi? | Tadi cuba buka facebook melalui browser web i.e di HP. Dan hasilnya.tada.. HP bertukar layout lagi. Button bulat bulat dah seperti button pada google pula. 

Kaya sungguh markzukeberg ni. Setahun ini sahaja dah tukar berapa kali. HAHA 
Kalian lebih suka yang mana? Paparan terbaru dari facebook atau paparan facebook yang lama. 

Sampena kemerdekaan Malaysia yang Ke58 ,saya ingin mengadakan giveaway yang simple. Ada sesiapa yang nak jadi sponsor tak? Hehe sila tinggalkan komen ;)

  1. Salam singgah lisa..")

    wawa follow.. aikk, baru plak ke? rajin sgt mark ni tukar kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. aina punya belum bertukar lagi rasanya

    Nik Ainaa

    ReplyDelete
  3. Tak perasan ada apa-apa pertukaran, pun.

    ReplyDelete
  4. Nope, i dont think ada apa apa yang berubah? Mungking untuk Safari tk de bnuak perubahan

    ReplyDelete
  5. aah... baru hapdate tadi.. jadi camni...

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search