UNLIMITED INTERNET DIGI POSTPAID 2017


Wah.. semakin banyak yang bersaing sesama telco di Malaysia ni . Sebelum ni WEBE , P1 yang dah bertukar tangan kepada TM . Sekarang DIGI pula buat sale gila-gila ! Unlimited internet call dan tethering dan korang hanya perlu bayar seharga 150 . Woww... semua dicantas beb ! Pelan DIGI terbaru ni namanya INFINITE Internet . Macam menarik jerr.. 





DIGI Postpaid INFINITE Internet , UNLIMITED INTERNET DIGI POSTPAID SEHARGA 150 


Bermula dari 24 March lepas , Digi dah keluarkan package postpaid yang pastinya untung untuk orang yang hard user data internet , dan call. Bukan itu je , plan ni boleh tethering atau senang cakap hotspot la..dekat user lainnya. So lagi berbaloi lah . Free tethering tanpa had untuk pelan INFINITE 150 , sedangkan untuk pelan yang RM80 pula hanya bagi free tehtering selama setahun sahaja sebanyak 5GB perbulan , lepas tu kena bayar . 




Kelebihan Digi Postpaid 150 

Perbezaan dan kelebihan untuk kedua pelan ini ialah :

DIGI Postpaid INFINITE 150 
-Unlimited Call 
-Unlimited internet 
- Full speed internet 
- Tethering or share internet tanpa had 


DIGI Postpaid INFINITE 80  -SOLD OUT

- Unlimited Call
- Unlimited Internet 
- Internet Speed up to  5 MBPS 
- Tethering /Hotspot 5GB@RM 10/ 30 hari. (Ianya percuma setahun untuk 10,000 pelanggan terawal) 

UPDATE ; Pelan DIGI 80 dah soldout ya.. mybe sebab kena komplain telco lain kot. Hehe ...

Perlu diingat ye ., unlimited call ni hanya untuk semua  telco di Malaysia sahaja baik off / on net  kecuali Hotline , atau 1-300 xxx 1-800 xxx jangan lejan call astro ke ape ke.. mati la nti bill teratus-ratus. 



HARGA UNTUK PENDAFTARAN 


Untuk daftar pelan ni korang perlu bayar untuk advance 2 bulan pertama , nanti akan deduct semula la . So .., untuk package 150  Pendaftaran RM300. Jangan risau ..duit tu akan tolak semual pada bill 2 bulan pertama . 




Amacam .. menarik tak ? 
Untuk pengetahuan korang , package DIGI yang 150  ni tak ada dimana-mana center digi . Korang boleh terus daftar di web DIGI STORE ONLINE .  



Jom test Speed internet DIGI POSTPAID 150  INFINITE 



wow.. not bad juga la speed tu . Ape apepun kena tengok juga coverage digi dikawasan korang tu ok ke tidak ye . 



Nak kekal no lama boleh, nak tukar package dari digi sedia ada pun boleh ,, nak ambil number baru lagilah boleh . Pastikan tiada blacklist di mana-mana telco . Pelan Digi Postpaid INFINITE ini hanya untuk simcard sahaja , tak disediakan dengan bundle HP atau any device tau .
NOTA : LAST PROMO PENDAFTARAN SAMPAI 24 JUNE 2017 SAHAJA .  
atau  bila-bila masa tergantung notis dari DIGI.

t & c aplycable




0 comment... add one now