Menang Contest Tyzara !


Ingat lagi tak contest bulan lepas bertajuk "Kenapa Aku Pilih Tyzara ? " . Agak lama dan tak sabar sebenarnya tunggu keputusan siapakah yang menang contest ni . Jujur Lisa katakan yang memang tak target menang tempat pertama kategori artikel terbaik , hehe memang lemah sikit kalau join contest ni ,rasa percaya diri tu kureng . Tapi berharap tu ada la ... rezeki tak pernah salah tempat , mana tau menang iphone 7 tu (still berharap) Agak-agak sapa yang menang ye ? . 

Pemenang Share Terbanyak

Semalam terbaca entri teaser pemenang contest ini dah diumumkan di blog Ben Ashaari , fuh debor-debor gitu .  Potong mood betul la kan , diumumkan sekerat jekk lain tajuk lain yang diumumkan . Adeh .. dan Lisa nampak ada backlink di entri tu. Yeyy.. alhamdulillah Lisa menang Share terbanyak . Dan dapat wang tunai rm500+ Tyzara . Syukur sangat.. terimakasih kepada pihak tyzara dan penganjur , terimakasih aBen , Terimakasih kat korang yang dah tolong Lisa share di facebook !



Pemenang yang lainnya : korang boleh check DISINI 

Tahniah untuk kesemua pemenang! 

{ 7 comments.. read them below or add one }

Cerita Ita Cerita Ita April 11, 2017 at 4:37 PM
tahniah lisa!.. kagum! akak tak segigih lisa.. hehe
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz April 11, 2017 at 7:02 PM
Alhamdulillah rezeki Lisa laaa ni..Tahniah lisa..nanti lanjer kepci seketul ya...
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 11, 2017 at 7:55 PM
hehe demi sesuap nasi. eh demi sekepok kepok rm500. terimakasih kak ita :D
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 11, 2017 at 7:56 PM
alhamdulillah.. hehehe akk kena dtg kluang la baru boleh :D