McFlurry Green Tea Tak Sedap !

Hebat sungguh kan iklan Ayam Goreng McD ni , viral seh sampai selalu SOLD OUT kalau nak beli. Pernah nampak orang beratur sebab nak beli ayam tu . Lisa pula memang dah makan ayam goreng since belum viral lagi , memang kaw pedas giler seh spicy ayam goreng Mc Donalds . Tapi dengar cerita ayam goreng sekarang tak spicy mana pun dari sebelum ini,,, entah la..tak try yang spicy lagi . Kalau yang original dah try , boleh tahan pedas jugak la . Ehh cerita pasal ayam pula.. 


McFlurry Green Tea Tak Sedap ! 

Lisa penggemar green tea , sedap beb.. dari starbuck , FnF Grean tea , semua makanan dan minuman yang ada green tea memang Lisa suka . Baru-baru ni McD keluarkan aiskrim McFlurry perisa Green Tea ., dan Lisa try la beli , dah namapun hantu green tea . Tapi.. rasa menyesal pula sebab beli , last-last Lisa buang sebab rasa mcFlurry Green Tea tak sedap !! Huh.. rasa makan serbuk green tea, pahit weih !

I think more better if kurangkan serbuk green tea tu , McFlurry Milo ball lagi sedap . Huh...

Francais McD di Malaysia sekarang dah bertukar tangan kepada Arab .

{ 8 comments.. read them below or add one }

reezluv reezluv April 9, 2017 at 6:11 PM
tak pernah lagi suka Green Tea..haritu minum yang Starbuck punya pun tak boleh masuk..ahaha
Mieza S Mieza S April 11, 2017 at 4:05 PM
mc flurry milo dah, oreo dan, mango pun dah, yang ni je belum. xmau rasa . tau dah green tea mmg xsedap. hahhaha xsuka green tea. rasa daun
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 11, 2017 at 4:07 PM
hahah better takyah ... tak sedap langsung
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz April 11, 2017 at 6:58 PM
Kak lya mmg takle nak g ngan green tea..huhuhu mmg takle nak telan hahaha
..pening kepala .. mcflurry ireo ngan milo mmg kak lya suka.. sedap dan lazat
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 11, 2017 at 8:03 PM
memang rasa dia pahit. tp sedap kalau minum tea green tea hahaha
Uncle Zuan Uncle Zuan April 12, 2017 at 9:26 PM
serius la tak sedap? hmm ok xnk try la