Sunday, January 10, 2016

Kad Minyak PERCUMA untuk Pengguna CELCOM !


Kad Minyak PERCUMA Untuk Pengguna CELCOM ! || Berita gembira dari celcom , sekarang celcom bagi kad minyak percuma di PETRONAS. Wahh betul ke ? Yee.. betul.. celcom memang sedang buat promosi 1 Milion free gift untuk customer celcom . Kalau kalian baca entri Lisa sebelum ini tentang IP Man 3 ..haa tiket tu free je .Celcom bagi code dan Lisa just redeem di MBO . 

Tiket wayang free dah habis promo 7Januari lepas,nah sekarang sambung bagi Kad Minyak Free RM30 untuk isi minyak di Petronas. Celcom bagi 2500 percuma untuk pengguna celcom ,pssttt hanya promo ini berlangsung bulan Januari 2016 sahaja tau !! Macam mana nak dapatkan kad Minyak free tu ? Caranya mudah je , 
1. Sign up atau Daftar plan postpaid (bill/pascabayar) celcom FIRST (tak kesah plan apa-apa je yang penting celcom FIRST , kalian boleh layari laman web celcom.com.my untuk tengok plan celcom tu. 
Kalian akan dapat message dari celcom dan dalam message tu ada code untuk klaim di BLUECUBE CELCOM tempat kalian. 

Cara redeem Kad Minyak Free ( FREE PETROL GIFT )  :



2. Beli dan daftar MAGIC SIM celcom kemudian topup reload activekan internet  rm30 / rm40 /rm 60. Untuk plan internet prepaid magic sim terbaru kalian boleh baca di ; KADAR TERBARU PLAN INTERNET MAGIC SIM 

Dan kalian akan dapat message seperti contoh dibawah ini,untuk ambil card tu di BLUECUBE CELCOM terdekat. 




Terma dan Syarat FREE PETROL GIFT CARD ;

Tunggu apalagi.. cepat sign up celcom first atau beli magic sim dan aktifkan internet bulanan rm30/ 40/ 60 di celcom terdekat , MALAS dan tiada masa untuk pergi celcom center ?? boleh layari fanpage KEDAI SIM MURAH untuk daftar Postpaid dan dapatkan magic sim 


2 comments :