Kadar Terbaru Pelan Internet Celcom Prabayar

Kadar  Terbaru Pelan Internet Celcom Prabayar || Tahukah anda yang plan internet celcom telah bertukar ? Plan internet yang dulunya rm 38.00 untuk 2GB kini bertukar kepada 40 untuk 2.5 GB . Pelan internet baru celcom prepaid ini berkuat kuasa hari ini . Tak ramai yang tahu termasuk Lisa !! huh.. sampailah tadi ada kawan yang bagitau.. tanya kenapa internet dia baru renew 10 Disember 2015 hari tu , tapi hari ni time nak tambah kuota data .. tak boleh . Sistem bagitau yang dia tak ada langgan apa-apa plan. UIKKK pelik kan ? lepas kawan tanya Lisa.. Lisa rujuk la kepada orang atas. Sebab memang tak dibagi tahu apa-apa pun mengenai info ini. Dan ternyata dah konfirm bertukar selepas tengok dalam centouch. 

( Gambar plan terbaru celcom ) 
Untuk customer atau pengguna prepaid celcom memang akan dapat message info mengenai perubahan plan internet terbaru ini . New Plan Internet Celcom Prepaid :
New Internet Plan:
Launching Today ( 17 Disember 2015 ) 

Daily RM 5 
300MB free 3min + 3sms
Weekly
RM10 
500MB free 15min +15 sms
RM15 
800MB free 15 min +15 sms
Monthly
RM30 
1.5 GB free 75 min +75 sms
RM40 
2.5GB free 75min + 75 sms
RM60 
4.5 GB free 75min + 75 sms
*Free Burung Hantu Internet same as usual
**Free Yonder across all Internet Plan for Weekly & Monthly till further notice.
Okelah jugak.. beza sikit. tambah rm2.00  dapat lebihan 500mb dari plan sebelum ini.






5 ulasan

This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by a blog administrator.


EmoticonEmoticon