SARAPAN Wajib Setiap Hari [CABARAN7HARI]

Sarapan Wajib Setiap Hari ? || Task yang ini agak susah la sebab Lisa jenis tak makan  breakfast . Kalau makan pun nanti akan terbuang semula. Maksudnya terus pi tandas sakit perut. Tak kisah makan secoet roti pun memang akan sakit perut . Sama dengan sahur ketika puasa , biasa Lisa minum air kosong je . Tapi boleh je tahan tak kebulur . 


Patut la kurus , kurang makan . Eh tak juga la, sebab Lisa jenis kuat makan. Kalau makan boleh banyak seperti gambar memula diatas tadi,Hahaa, . Saya boleh habiskan Nasi goreng + daging masak kunyit +sayur kangkung belacan +sambal belacan. Licin Lisa habiskan. Biasanya if need more tenaga seperti ada event , ada meeting , training Lisa makan Kurma + susu. Lisa susa minum susu heheh susu kan tambah tenaga.

Tak perlu diet untuk kurus , jaga pemakanan dan makan ikut masa dah boleh kurus tau . Walaupon makan banyak. Breakfast korang apa pula ye ?

5 ulasan

nyummm.. oo.. bkn jenis srpn eh..

hahaa, nona dah ter on diet..... so bekpes, yg berebus, atau bergoreng, elak nasi, dalam portion yg sedikit lah..

tp memang x minum susu sgt dari dulu,,..kecuali susu ibu..dedulu..hahaa..dannn soya~


pssst, nona jdi sponsor untuk GA niii

GIVEAWAY RM 1K, NONA SPONSOR SEKALI

DAN yg ni, nona nak ajak join jerrr...bukan lah sy sponsor, huhu

GIVEAWAY FUYOOO, BOLEH DAPAT H/P LAH

hehe kalau Lissa, waktu breakfast tu la melantak macam makan lunch. haha


EmoticonEmoticon