Review Shawl Murah Exclusive La Zara

Shawl Labuh Murah Exclusive by La Zara Closet  || Assalamualaikum ! Perasan tak semenjak dua menjak ini Lisa suka menakai shawl tuk jalan ataupun tuk kerja . Dulu lisa memang jenis tak suka dengan shawl plain , shawl kek nis kot orang cakap . Sebab Hanis Zalikha pakai tudung ni . Jadi trend lah dan orang pon senang sebut shawl keknis. Shawl ni lebih kurang je dengan kek Nis punya , Ukuran 165cmx 45 cm . Material dari chiffon , soft dan glowly tak keras dan tak lembik  senang dibentuk . Gayakan ikut bentuk muka korang . Lisa suka pakai macam ini je , simple dan tak terbang kalau tertiup angin. Hahaha angin sekarang kuat woo.. Gayakan macam-macam pin sana pin sini nanti kena angin terbang , tak selesa. Lainlah kalau dalam majlis rasmi ke ,, time tu kuarkan skill sekali pakai untuk gayakan tudung . Sekali pakai sebab nanti kalau buka dan suruh wat tutorial semula memang tak ingat. That's me ! Hahaha

Ta..da... comey tak ? ahaha perasan la pulak . Tudung ini panjang dan korang boleh gayakan labuh macam gambar Lisa diatas. Tips untuk nampak seri muka , pakai lipstik yang cerah ikut kulit korang , macam Lisa guna lipstik ikut darah  . Nampak kurus kan muka Lisa, walhal dah pipi pao . Ini semua trick ! hahaha..

Harga shawl exclusive La Zara closet  ini  tak mahal pun, rm35 .00 jer tak termasuk kos penghantaran .
Shawl ini korang boleh dapatkann di :

Whatsapp :
 0172097436
atau tengok koleksi lebih banyak di
 Instagram :


3 ulasan


EmoticonEmoticon