MINI GIVEAWAY CIKSEPETDOTCOM

 MINI GIVEAWAY CIKSEPETDOTCOM || ASSALAMUALAIKUM..  Selamat malam, Hari ni Lisa nak buat simple give away. Just follow blog lisa www.ciksepet.com .  HADIAH ; Topup Rm50  untuk di bahagi  2 pemenang.
Syarat penyertaan ;
1.follow blog
2. BUAT entri dengan Screen shoot atau Print screen gambar pageview blog www.ciksepet.com  yang ke 1,000,000  Beserta masa ambil gambar PV tu. ;) mudah je kan...

Letak link penyertaan di komen entri ini.
Pemenang akan mendapat review blog daei saya juga tau :*


21 ulasan

Alaaa....HP baru akak ni x leh nak screenshot....acaner nak join....

DONE! hehehe

http://www.sayidahnapisah.com/2015/10/mini-giveaway-ciksepetdotcom.html

LEWAT TAPI NAK JUGAK...


http://www.nazlee.com/2015/10/support-mini-give-away-blog-ciksepet-pv.html

cik en join

http://www.nurfuzie.com/2015/10/mini-giveaway-ciksepetdotcom.html

Cik sepet...Tahniah

Farah join yer..

Jom santai-santai join Giveaway
Mini Giveaway CikSepetDotCom


http://www.irrayyan.com/2015/10/mini-giveaway-ciksepetdotcom.html

Kak irra join

nak join jugaak, baru perasan ada giveaway..

http://www.kataubaid.com/2015/10/mini-giveaway-ciksepetdotcom.html

Tahniah cik lisaaaa !! hihi :D

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2015/10/mini-giveaway-ciksepetdotcom.html

Join....

http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/mini-giveaway-ciksepetdotcom.html

wah dah sejuta PV.. amat memberansangkan... org lain bertahun baru cecah sejuta.... ada yg tak cecah2 lg pon ada... tahniah buat Lisa....

Tahniah! Dah join member #814

http://sovitamin.com/mini-giveaway-ciksepetdotcom/

Jom join GA di blog Sofia ye

Qila joingggg hhihih <3

tahniah kak sepet omey!!!!
http://qileh.blogspot.my/2015/10/mini-giveaway-ciksepet.html

join :)

http://ohmysecondblog.blogspot.my/2015/10/mini-giveaway-ciksepetdotcom.html

joined :)

http://eyranasrin.blogspot.my/2015/10/mini-giveaway-ciksepet.html

SYA JOIN..

http://music-syasya95.blogspot.my/2015/10/mini-giveaway-ciksepetdotcom.html

ke[utasan ni bila kuar ye.. atau dah keluar?

Rugi tak join...tarikh dh tamat...saya baru tau psal GA blog...slm perknln drp sy


EmoticonEmoticon