DOMINOS PIZZA Diskaun Harga sebanyak 50% !


 DOMINOS PIZZA Diskaun Harga sebanyak 50%  !  || Waktu berehat tapi tak tahu nak makan apa ? atau semua kedai tutup haritu . Bosan dengan menu yang ada ? Ya kejadian tu berlaku semalam . Hari rabu disini memang ramai kedai cuti. Entah mengapa lah kedai kedai  nak cuti hari rabu. HUH,.. dah la Lisa tengah kelaparan. Hahaha nak keluar pun malas. Sebab panas and jerebu. Then nampak la dalam newsfeed di Facebook milik kawan. Dia tulis DOMINOS PIZZA ada diskaun harga sebanyak 50% apabila order secara online. Wahh memang best ni , bak pucuk dicinta ulam pun tiba . 50% boleh jimat separuh harga tu .

Then apalagi.. memang lisa terus buka laman Dominos untuk order la. Diskaun 50% harga siapa yang taknak aih ! Masukkan code AD62 sebelum memesan , kalau tak .. korang tak dapat la discount separuh harga tu . Sebab Lisa makan seorang ja, Lisa orderlah apa yang boleh ditampung oleh perut Lisa ini. Hahaha Lisa order Personal Pizza -Classic Hand Tossed -Smoky Beef dan Chick  + Chicken Lasagna. Tak pernah makan Lasagna , teringin la pula nak mencoba. 


Tersalah memilih , sebab Lasagna banyak Cheese dan lisa pulak jenis tak makan cheese . Hambek kauu... tekak loya terus . Hahaha. Tapi pun habis juga. Mak cakap tak boleh bazir makanan , nanti  Allah marah . Nak tak nak telan juga la. Nasib baik ayam banyak , and pedas sebab tu leh masuk tekak. Hehehe . Tapi make sure lepas ni memang tak makan lasagna dah .
Pizza rasa Beef dan Chick , Minggu lepas beli Dominos Pizza juga tapi nipis je pizza tu . Ternyata Lisa yang tak pandai pilih , Lisa pilih Thin and Crunch patut lee. Nasib baik ada kak SUE Izza  ajar tunjuk cara signup dan pilih menu yang sedap di Dominos Pizza. Jadi dapatlah rasa tebal . Excelly memang sebelum ni tak berapa minat dengan Pizza , tapi sekali sekala mencoba tak salah juga. Hehehe.. Nampak tak daging tu . Nyumm memang terasa di lidah .




Masuk laman web Dominos SIGN UP dan pilih sebelah kanan tu , masukkan kode "AD62" dalam kotak kaler biru tu.  Then pilih pizza yang kalian nak makan ! 


Sebab Lisa mungkin orang pertama order kot dalam friendlist FB kawan-kawan , then Lisa muat naik gambar makan Pizza Dominos ini,, dan akhirnya kawan-kawan baik di whatsapp dan di Facebook mula terpengaruh untuk beli. Hahaha ! Rosak diet katanya .. tapi terliur la pulak tengok Lisa makan Pizza dengan harga yang berbaloi baloiii. Kenduri Pizza la nampaknya . JANGAN LUPA UPLOAD GAMBAR DENGAN PEMBELIAN PIZZA DOMINOS DAN HASTAG #DTopSecret untuk peraduan dominos. Manatahu kalian bertuah tuk dapat jemputan makan di Dominos :*
Banyak pilihan menu untuk kalian pilih , Kalau makan ramai-ramai .. order la yang saiz besar. Kalau untuk makan seorang orderlah sebanyak mana perut tu menampung makanan. Jangan membazir !



Code AD62 boleh kalian gunakan sebanyak mungkin tau , dan valid sampai 16 Oct 2015 ! 
order di : www.dominos.com.my  ;) 

12 ulasan

aikk . bila tgk receipt lisa tu , lissa beli personal kan ?
Rasanya lisa tak guna kupon tu ....

untuk kupon , yang ada . regular , large dengan extralarge je ....

alaaaa Lisa...ini memang kejam la....terus akak lapar giler ni....

serious memang terliur tgk semua semua tuh tapi nasib baik baru lepas makan kalau tak memang order la jawabnya..

em..sedapnyr.. tapi bagi yg menjaga berat badan.. x digalakkan makan banyak yr...

baru je beli tadi nak redeem.. tgk2 baucer dah expired...

serious tergoda tengok pizza tu!! omg, kita suka sangat lasagna. haha. kalau xnak membazir, kasi kita lepas ni >.<


EmoticonEmoticon