RSS GRAFFITI Ditutup 1 MAY 2015

RSS GRAFFITI Ditutup 1 MAY 2015 | Bagi blogger , RSS Graffiti sedikit membantu mempubliskan entri yang telah ditulis kerana akan secara auto share ke laman sosial seperti Facebbok tanpa menunggu kita yang share. Hurm , Namun sayang la... dapat la surat cinta dari pihak RSS Graffiti, yang menyatakan akan ditutup bermula 1 May 2015. Peliknya hari ini entri Lisa takda satu pun yang keluar di facebook . Huwaaa... sedih.. berkurang lah trafick Lisa.

Adeh , berkurang la sikit mood lisa nak berblog.Ecececeh macam lah selama ini rajin. Setelah Fanpage sekrang RSS pulak kena close down. Hahaha.. Tak cukup dengan GST , semua memerlukan uang dah  $$$ .

Dan surat cinta dari RSS Graffiti ":

" We regret to inform you that as of May 1, 2015, the RSS Graffiti application will no longer be available to serve you. Please ensure that you transition your account. For more information, please visit www.rssgraffiti.com.

Any sugestion untuk share link blog secara auto ke media sosial ? Kongsikan dengan saya ! :) 

1 ulasan:


EmoticonEmoticon