Lirik Marry Me -Mark Adam

Lirik Marry Me -Mark Adam | Pertama kali dengar lagu ini di radio, best la pulak. Lagu yang santai dan juga felling happy kalau dengar musik ini. Mark Adam , Lisa ingat lagu orang putih tup-tup lirik bahasa Malaysia. Lagu yang menceritakan lelaki tu buat vlog untuk ajak kahwin wanita yang dia suka. Haha..Tengok dari video macam pembuatan recording lagu ini di area Melaka.

Lirik Marry Me -Mark Adam
Bila sendiri
Ku nyanyikan lagu ini untukmu

Ku tulis namamu di pintu
Ku ukir namamu di atas jalanan
Meski pun kita berbeza
Ada sesuatu yang perlu ku jelaskan

I love you
I love you ohh
Ku mencintaimu

Marry me
Marry me ohh
Sudikah kau menjadi isteri

Renung di dalam mataku
Dirimu mengisi setiap penjuru
Tiada lain hanya kamu
Ku pasti engkau tahu apa mahuku

I love you
I love you ohh
Ku mencintaimu

Marry me
Marry me ohh
Sudikah kau menjadi isteri

Aku percaya
Kita akan bersama

I love you
I love you ohh
Ku mencintaimu

Marry me
Marry me ohh
Sudikah kau menjadi (isteri)

Marry me
Marry me ohh
Sudikah kau menjadi (isteri)

Marry me
Marry me ohh
(Sudikah kau menjadi isteri)



wanna marry me ? :D 

1 ulasan:

k.yoorin suka suara mark adam.. bila dia nyanyi macam pelat2 sikit.. ye laa kan baru belajar bahasa msia..


EmoticonEmoticon