Kekasih Ungku Ismail [EL Teman Lelaki Upahan]

Kekasih Ungku Ismail [EL,Teman Lelaki Upahan] |Masih ingat dengan EL? ,,Hero dalam drama Teman Lelaki Upahan yang mencuri ribuan mata penonton ini, Ungku Ismail nama sebenar pelakon tersebut   . Semalam Lisa jumpa dia weeiih! Handsome Kacak , dan peramah lebih kurang la dengan perwatakan dalam drama Teman Lelaki Upahan. Lisa pon tak sangka leh jumpa ungku Ismail. Dan siapa pula kekasih Ungku Ismail ?

Orang yang bertuah menjadi Kekasih Ungku Ismail tak lain tak bukan ialahh... pemilik blog yang kalian sedang baca sekarang. YA.. Lisa ! ini bukan gurauan eh,tapi macam tulah yang berlaku dalam mimpi Lisa malam tadi. Hehehe.. semalam Lisa mimpi EL, then dalam mimpi tu Lisa jadi GF Ungku. Sampai termimpi-mimpi la pulak,padahal tiada hujan tiada ribut . Cakap angau pun tidak, stalk pasal dia pun semalam stalK MIA AHMAD adalah. Ishk ishk.. pelik  tapi kalau betul-betul apa salahnya.  masalahnya nak ke EL jadi kekasih Lisa? Hahahaha.... ishh takleh takleh Lisa ada mr. Hati Batu dah .

Siapakah Kekasih atau GF Ungku Ismail? rahsia lah kot.. nantikan je la blog gosip-gosip artia ni update ataupun tuan punya badan yang expose keluar.



8 ulasan

eh..akak la awek dia.hehehe...alahai..handsome la dia kan..ramai yang dah usha dia sekarang ni kan...

This comment has been removed by the author.

Suka dgn Ungku Ismail.ni..Dia simple dan slumber kan..Untung la siapa buah hati dia kan..

haha amboi.. dlm diam lisa... tungler El

Tulahh sape lah org yg brtuah tu

peewwiittt... dia rupanye. boleh lah wat gosip nih. ^___^


EmoticonEmoticon