Kekasih Ungku Ismail [EL Teman Lelaki Upahan]

Kekasih Ungku Ismail [EL,Teman Lelaki Upahan] |Masih ingat dengan EL? ,,Hero dalam drama Teman Lelaki Upahan yang mencuri ribuan mata penonton ini, Ungku Ismail nama sebenar pelakon tersebut   . Semalam Lisa jumpa dia weeiih! Handsome Kacak , dan peramah lebih kurang la dengan perwatakan dalam drama Teman Lelaki Upahan. Lisa pon tak sangka leh jumpa ungku Ismail. Dan siapa pula kekasih Ungku Ismail ?

Orang yang bertuah menjadi Kekasih Ungku Ismail tak lain tak bukan ialahh... pemilik blog yang kalian sedang baca sekarang. YA.. Lisa ! ini bukan gurauan eh,tapi macam tulah yang berlaku dalam mimpi Lisa malam tadi. Hehehe.. semalam Lisa mimpi EL, then dalam mimpi tu Lisa jadi GF Ungku. Sampai termimpi-mimpi la pulak,padahal tiada hujan tiada ribut . Cakap angau pun tidak, stalk pasal dia pun semalam stalK MIA AHMAD adalah. Ishk ishk.. pelik  tapi kalau betul-betul apa salahnya.  masalahnya nak ke EL jadi kekasih Lisa? Hahahaha.... ishh takleh takleh Lisa ada mr. Hati Batu dah .

Siapakah Kekasih atau GF Ungku Ismail? rahsia lah kot.. nantikan je la blog gosip-gosip artia ni update ataupun tuan punya badan yang expose keluar.



{ 8 comments.. read them below or add one }

Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof April 8, 2015 at 8:36 AM
eh..akak la awek dia.hehehe...alahai..handsome la dia kan..ramai yang dah usha dia sekarang ni kan...
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 8, 2015 at 9:00 AM
This comment has been removed by the author.
Afidah Azmi Afidah Azmi April 8, 2015 at 9:24 AM
Suka dgn Ungku Ismail.ni..Dia simple dan slumber kan..Untung la siapa buah hati dia kan..
Aku Penghibur Aku Penghibur April 8, 2015 at 6:26 PM
haha amboi.. dlm diam lisa... tungler El
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 8, 2015 at 6:51 PM
Tulahh sape lah org yg brtuah tu
fyna fyna April 10, 2015 at 12:49 PM
peewwiittt... dia rupanye. boleh lah wat gosip nih. ^___^