Kad Jemputan Kahwin Unik

Kad Jemputan Kahwin Unik | Bicara mengenai perkahwinan pastinya sibuk menyiapkan persiapan yang sebenarnya sederhana tapi menjadi macam kesuntukan masa. Beberapa bulan lagi ingin memasuki alam perkahwinan , pastinya kalian tidak lupa memberikan kad jemputan kepada tetamu seperti rakan sepejabat, rakan sekolah , atau kenalan dari mana pun untuk turut sama meraikan hari bahagia kalian. 
Untuk kalian yang nak menikah dalam msa terdekat , dah tempah kad jemputan kahwin atau belum ? Mungkin kalian pernah dengar beberapa kad jemputan kahwin yang unik seperti kad yang berbentuk bill lektrik , kad pengenalan , atau kad jemputan kahwin pelik lainnya . Hari ini Lisa tunjukkan kad jemputan kahwin yang termasuk unik juga lah .

Peminat bola Manchester United memang dah tak asing lagi dengan gambar ini. Ya.. ini ialah logo untuk kelab bola sepak dunia Manchester United . Lisa pon salah seorang peminat team ini. Hehehe. Well.. unik bukan ? tak pernah sampai terfikir kesitu pulak. Hahaha.. Kad jemputan kahwin kalian pulak macam mana ? simple , elegant , cantik , mahal atau unik ? jom kongsikan .


4 comments.. read them below or add one

yoorin melacolea yoorin melacolea April 14, 2015 at 5:18 PM
k.yan teringin nak buat jugak kad kahwin pelik2... mcm tu.. Chelsea ke kann..tp apekan daya.. buat kad ni kira pakej.. mak pak pulak nak bagi kat kawan2 dia..of coz orang tua..mcm tak elok pulak..at last, buat yg simple2 je pakai kertas buku.. =)
Rina Pretty Healthy Rina Pretty Healthy April 14, 2015 at 5:36 PM
hihihi. memang fanatik betul tu. Jangan ada peminat fan club lain boikot xmo datang udahle..

visit.: www.rinaprettyhealthy.com
✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ April 15, 2015 at 10:47 AM
Perghhh kreatif betul.. comel pula kad jemputannya
undangan pernikahan undangan pernikahan October 4, 2015 at 11:41 PM
Kad kahwinya unik, mungkin pengantinnya pecinta club MU