Wednesday, February 23, 2022

Kasut Pallas Selesa Jadi Pilihan kembali ke Sekolah!

Kasut Pallas Selesa Jadi Pilihan kembali ke Sekolah!

Kasut Pallas Selesa Jadi Pilihan kembali ke Sekolah! 

 Assalamualaikum !  Hampir setahun juga ni kan PDPR , alhamdulillah dah boleh mula persekolahan seperti biasa boleh datang ke Sekolah  . Tahun depan mula sesi persekolahan yang baru , dah boleh la mula nak sediakan perlengkapan sekolah seperti baju , buku baru dan juga kasut baru . Untuk kasut sekolah  , Pallas sentiasa menjadi pilihan dari Lisa dulu sekolah sampai la sekarang.  Fuhh berapa tahun dah kan . Kasut Pallas selesa di pakai dan tahan lama . 




KASUT PALLAS BERKUALITI , TAHAN LASAK DAN SELESA. 


Berbicara mengenai kasut sekolah untuk anak anak, semestinya kasut sekolah Pallas pilihan. Antara sebab utama lebih suka memilih kasut sekolah Pallas untuk anak anak kerana kasut sekolah Pallas cukup berkualiti, tahan lasak dan memberi keselesaan untuk anak anak . Kasut sekolah Pallas boleh dikatakan kasut legend kerana zaman Lisa sekolah dulu memang dah femesss kasut sekolah jenama ini dan Lisa sendiri menggunakan kasut sekolah Pallas waktu di alam persekolahan dulu. 




PALLAS X SERIES SINGLE VELCRO STRAP PX25-107

Untuk Little Boy Lisa pilihkan kasut yang strap senang takperlu ikat tali . almaklumlah budak ni agak leceh kalau nak pilih jenis kasut yang bertali . Kasut yang selesa pengaruhi juga dengan pertumbuhan budak dialam persekolahan .

- Kasut sekolah Pallas X Series mampu milik
- Reka bentuk tali Velcro
- Bahagian atas kanvas yang tahan lama untuk pemakaian yang tahan lama
- Berat superlight tambahan yang terbukti "X-Light"
- Lapik busa untuk keselesaan dan perlindungan tambahan 
X-Light (Lightweight) Yang lain-lain pun ringan, tapi yang ini lagi ringan!




Little boy ni jenis suka bergerak berlari dan kira jenis yang active , jadi rekemen untuk dia kasut yang paling ringan, tahan lasak, special insole cushion with Arch Support, ada foam lining untuk extra comfort perlindungan











PALLAS JAZZ SLIP ON 307-0112
Untuk kakak  ,  PALLAS JAZZ SLIP ON 307-0112 jadi pilihan . Kat sekolah dia memang kena pakai kasut yang jenis macam ni sahaja dan berwarna putih . Lebih girly dan senang pakai tinggal sarung sahaja tak perlu nak strap atau ikat . Design yang clasic namun ianya selesa dipakai dikaki untuk tumbesaran anak . 



Details tentang Pallas Jazz SLip On 307-0112 

- Reka bentuk kasut slip-on yang klasik dan ringkas
- Kolar empuk dan alas kaki untuk kesesuaian tertinggi dan penyerapan hentakan
- Bahagian atas kanvas tahan lama untuk pemakaian tahan lama
- Lapik kanvas untuk kebolehnafasan yang sangat baik dan keselesaan tambahan
- Insole getah untuk pemasangan dan sokongan keselesaan yang hebat
- Tapak luar getah untuk cengkaman yang sangat baik



Rubber Insole (Kusyen Tumit Getah ) Dengan kusyen tumit getah menjadikan lantunan yang lebih baik & lebih selesa. Tapak kasut yang bergigi untuk elak dari terjatuh dan juga punyai cengkaman yang kuat , mudahkan kaki untuk berjalan semasa disekolah . Cengkaman yang kuat dan lebih baik pada tapak kasut Jazz Pallas ni memudahkan bergerak kesana kemari tanpa risau tergelincir . Almaklumlah budak kan suka berlari.. lagi sekarang musim hujan .. rasa lebih selamat nak berjalan di sekolah nanti .  : 





KENAPA PERLU PILIH KASUT SEKOLAH PALLAS ? 

Sebab utama ialah nak bagi keselesaan budak semasa persekolahan . Kualiti Pallas yang elok dan tahan lama juga salah satu faktor untuk Pallas menjadi pilihan . 

Mana Nak Beli Kasut Sekolah Pallas
Macam mana ?  mesti korang berkenan dengan kasut sekolah Pallas ni kan?  Korang boleh beli secara online kat website  www.wow2wee.com . Boleh juga ke AEON, Tesco, Mydin Supermarket berhampiran. Sekarang ni kan zaman orang beli belah atas talian, semua nak cepat jadi elok sangat korang terjah jer website kat atas ni. 

Pilih dan beli mana yang anak korang suka. Mudah, jimat masa dan tenaga dan paling best tak perlu keluar rumah hanya untuk dapatkan sepasang kasut. Beli online jer! Kan senang tak perlu nak sakit kepala.


  1. un suka sangat kalau kasut pallas ni, lasak dan mudah kering. sesuai pergi ke sekolah dan juga kemana mana pun. pakai bersukan pun okay.

    ReplyDelete
  2. Anak² suka pakai kasut sekolah Pallas

    ReplyDelete
  3. Bestnya shopping kasut pallaz . Memang anak2 teruja nak kembali ke sekolah. Seronok shopping

    ReplyDelete
  4. Kasut Pallas ni memang selesa dan tahan lasak

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search