Thursday, March 18, 2021

PERTAMA KALI MAKAN KOKO JAR SHAKE, PUAS HATI BALANG BESAR

PERTAMA KALI MAKAN KOKO JAR SHAKE, PUAS HATI BALANG BESAR

review koko jar shake

PERTAMA KALI MAKAN KOKO JAR SHAKE, PUAS HATI BALANG BESAR

Assalamualaikum semua !  Dari panas berdenting eh tetiba hujan turun dengan lebatnya . Hujan-hujan  macam ni ,, sedapnya  tarik selimut, baca buku sambil menikmati Koko Jar  Shake  . Memang satu pakej la.. ! dah lama tak bersantai macam ni . Biasanya Lisa nampak choco jar yang perisa coklat or strawbery,,, kalini mata Lisa terjatuh cinta nak cuba rasa mocha pula . Pertama kali makan Koko Jar Shake , Puas Hati Balang Besar . Cuba makan koko jar perisa Mocha ni, baru buka je dah tercium aroma wangi mocha tu . Semerbak mengharumkan bilik ni ,WOW .. dari awal pon dah bagi good impresion . Tak sabar nak share lebih dengan korang. 

BERMINAT MENJADI AGEN SAH KOKO JAR SHAKE

Koko Jar Shake gabungan bubble rice dan mini coco crunch disaluti premium coklat.


Tengok dari bekas , koko jar shake ni  berukuran lagi besar dari yang lain,  size datang 340ml . Bukan sembarang besar je.. kesedapan perpaduan rasa Bubble Rice dan Mini Coco Crunch Koko Jar Shake yang disaluti dengan coklat premium ,bergabung jadi satu yang tiada tandingannya  . Dengan balang besar serta kandungan yang penuh dan padat, korang pasti tak boleh berhenti mengunyahnya ! Di suapan pertama ke mulut ... terasa crunchy setiap buble rice , mimi coco crunch, pastu aroma mocha dipadukan dengan coklat memang superbbb ! kena dengan tekak Lisa ni . Baca pun dah kecur liur kan,... korang mesti tengah bayangkan lah tu . 


Bahagian penutup dilapisi dengan pelekat alumunium untuk elak dari masuk udara ke bublerice tu , jadi tak perlu risau la.. korang akan dapat koko jar shake ni dengan keadaan masih crunchy .. bukan yang lemau tu . 

3 PILIHAN PERISA KOKO JAR SHAKE 

Terdapat tiga pilihan untuk Koko Jar Shake ni , iaitu 

*Coklat Original 

*Mocha 

*Durian Musang King 


KOKO JAR SHAKE  FLAVOUR COKLAT ( ORIGINAL)

Rasa manis coklat yang ala manja2 gitu , jangan risau tak sakit gigi dibuatnya ! Campuran baby crunch & bubble rice . 


KOKO JAR SHAKE  FLAVOUR MOCHA

Rasa Mocha yang halus , tak rasa pahit . Sesedap mulut mengunyah ... rasa mocha dapat.. rasa coklat pon dapat juga . perfect !  Bau haruman kopi yang semerbak  ,  penggemar kopi kena cuba  ! 



Peluang Menjadi Ejen Sah  Koko Jar Shake
 
Dah makan ni  rasa terfikir nak jadi ejen pula . Dah makan sendiri pon sedap.. nak cuba peluang untuk jadi ejen sah la, boleh jana income juga. Waktu sekarang, ramai yang mencari pendapatan sampingan, nak tambah pendapatan bagi tampung perbelanjaan dengan menjual barang. Lisa sendiri pon buat dua tiga kerja ,  Hah!!, masa ni la sesiapa yang terjejas dan nak mencari income tu rebut peluang ni, dengan menjadi ejen KoKo Jar Shake ni. Buat masa sekarang yuran pendaftaran adalah percuma.

flavour koko jar shake
Semua team berdaftar dengan Koko Jar Shake akan diberikan latihan setiap minggu untuk pastikan sentiasa kekal bersemangat untuk menjual dan mempromosikan produk di mana-mana sahaja, terutama media sosial.

Modal rendah, untung tinggi sehingga 50%. Selain itu, sokongan dari group memberikan khidmat bantuan. Ada juga reward bulanan kepada mereka yang capai KPI. 

BERMINAT MENJADI EJEN SAH KOKO JAR SHAKE ? 


Untuk korang yang berminat nak menjadi ejen atau nak merasa sendiri Koko Jar Shake ni boleh layari
Whatsapp: 01162921562


Post a Comment

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search