Saturday, May 11, 2019

CARA LANGGAN UNLIMITED INTERNET CELCOM

CARA LANGGAN UNLIMITED INTERNET CELCOM


 UNLIMITED DATA INTERNET CELCOM

Assalamualaikum ! kabar baik untuk anda pengguna celcom . Celcom kini tawarkan unlimited data  internet hanya dengan melanggan pakej  ULTRA HOUR PASS . Bermula dari RM1 anda boleh melayari internet tanpa had uiii... nak tengok apapun boleh . Ye wakk.. sebelum ni hanya tawarkan untuk youtube sahaja.. sekarang boleh guna untuk layari facebook , instagram , twitter , tonton movie buat live.. dan baca blog ciksepet.com ( nak jugakk )  . Meh baca lebih detail lagi . 



CARA MELANGGAN UNLIMITED DATA INTERNET CELCOM 

  • RM 1 Unlimited data internet sah untuk 1 jam
    Cara melanggan : *118*2*1*1#
  • RM 2  Unlimited data internet untuk 3 jam
    Cara melangan : *118*2*1*2#
  • RM5 Unlimited data internet sah untuk 12 jam
    Cara melanggan : *118*2*1*3#
  • RM8 Data Internet tanpa had , sah sehingga 24 jam
     Cara melanggan : *118*2*1*4# 

Pakej Ultra Hours Pass ini boleh dilanggan oleh semua pengguna celcom prepaid plan kecuali CELCOM FIRST PLAN . Wahh rasa nak try juga ni ..

Kelemahan Ultra Hour pass :
Pelan Ultra Hour pass ini tidak boleh digunakan untuk Tethering /  Hotspot or share dengan device atau computer lain.

Semak dan langgan pakej ni di Celcom Life Apps atau  dail * 118 * 1 * 1 * 2 # 




  1. Info yang padat! Lisa boleh jadi duta Celcom lah...selalu update pelan best2 hehe

    ReplyDelete
  2. Bolehkah langgan ultra hiur pass jika dah ada data internet biasa (prepaid)

    ReplyDelete
  3. Kalau kita dah ada data internet celcom biasa prepaid jugak
    Boleh ke pada masa yang masa kita nak langgan unlimited data untuk 1 jam?
    Terjejas tak data internet kita yang lama?

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search