Wednesday, March 29, 2017

LAZADA Big Baby Fair Diskaun Sehingga 85 % !

LAZADA Big Baby Fair Diskaun Sehingga 85 % !


Dengan peningkatan kos sara hidup, anda sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Lazada ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fair” yang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini. Anda boleh menikmati tawaran terbaik dan harga bagi pelbagai jenis produk bayi!




Anda berpeluang menikmati diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi.

Antara jenama terkemuka yang para rakyat Malaysia boleh dapatkan sepanjang kempen “Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi.

Huggies juga menawarkan harga diskaun sehingga 43% untuk kesemua jenis lampin bayi. Menarik kan?

LAZADA Big Baby Fair

Tanpa perlu keluar dari rumah, anda boleh membeli belah barangan bayi dengan mudah di Lazada Malaysia. Ini termasuklah menawarkan kepada para pelanggan kami dengan cara pembayaran yang pelbagai.


Bukan sahaja anda akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi anda juga boleh mengharapkan penghantaran percuma apabila anda membeli produk terpilih!
Anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di social media Lazada Malaysia.

Lazada Big Baby Fair Blogger Contest


Blogger-blogger Malaysia juga berpeluang untuk memenangi Lazada Malaysia shopping voucher dengan menyertai Lazada Big Baby Fair Blogger Contest. 6 Blogger bertuah berpeluang memenangi voucher membeli-belah Lazda Malaysia bernilai RM500 setiap seorang. Lazada Big Baby Fair Blogger Contest bermula pada 27 March dan akan tamat pada 2 April 2017.

Sila ke http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ untuk maklumat lanjut.


Tunggu apa lagi, inilah masanya untuk membeli-belah! Layari Lazada Big Baby Fairsekarang.



Rugi Uall's tak grab ! Lisa nak grab pun belum ada baby lagi . Hehee... Jangan lupa share ke akak , rakan dan jiran-jiran sebelah ye..! 
  1. Membeli belah di lazada memang mudah ditambah dengan tawaran harga yang menarik serta servis penghantaranywng tepat pada masa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. diskaun yang ditawarkan lumayan banyak

      Delete
  2. Nak join la contest ni hehe harapnya rajin nak mengarang ^^

    ReplyDelete
  3. Suka shopping kat Lazada, brg cpt je sampai

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul... setakat ni tak pernah dapat barang tak elok

      Delete
  4. Kalau ade baby ni confirm soping habis2an

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. maslaahnya takde baby lagi. gaahaha

      Delete
  5. semalam buka lazada, nampak dah promo ni... nak tengok lah, kot ada barang best nak sambar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. barang baby sale gila.. barang lain pun biasanya mmg ada saleee

      Delete
  6. Wah... Sale2. Contest pn best... Hehe

    ReplyDelete
  7. woww... menarik nih.... jom beli belah dekat lazada ...

    ReplyDelete
  8. klu ada anak bleh la beli. tak ada anak lak. adeh

    ReplyDelete
  9. time ni la mak mak nak bel barang baby dgn harga murah

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search