Friday, September 11, 2015

Gambar Doktor Handsome Sedunia !

Gambar Doktor Handsome Sedunia !

Gambar Doktor Handsome Sedunia || Sebelum ini ada Lelaki penjual durian Handsome dan Sado , kali ini dokter pula handsome . Stylo dan handsome lebih kurang macam model Ualls. Kalau disini ada doktor seperti ini memang pasti Hospital penuh dengan pesakit perempuan. Entah-entah tertusuk Pin tudung pun pergi check di Hospital doktor handsome ini :D 

Mike , Lelaki yang mempunyai kerjaya sebagai Doktor di New York ini mempunyai wajah kacak dan membuat nurse serta pesakit disana menjadi histeria . Handsome ke ?  Jomm tengok seperti apa Gambar doktor Hensem tu


















  1. Wahhhhhhhhhhhhhhhhh.... Pakat nak jadi org sakit la camni

    ReplyDelete
  2. MMG HENSEM SUNGGUH.. SANGGUP SAKIT KALO MCM NI.. WAKAKKAA

    ReplyDelete
  3. Adoiii cair tengok pandangan mata dia.. Bertambah 'sakit'la para gadis dan wanita kat hospital sebab nak warded lama-lama. Hahaha...

    ReplyDelete
  4. alamakkk.. mmg ensemm la lisa .hihihi

    ReplyDelete
  5. kalau cmni..hari2 nak demam, sakit tekak..hihi...

    ReplyDelete
  6. oklah , tak nak jadi doktor la macam ni.. hahaha

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum,....makkk aiii....hensom rr...hahaha....jemput follow & komen di ruangan entry yaya cendana ye.... www.yayacendana.com
    terima kasih...

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search