GAMBAR PENJUAL DURIAN HANDSOME

  GAMBAR PENJUAL DURIAN YANG HANDSOME SEDUNIA |Sebelum ini telah tersebar mengenai gambar jejaka sado yang menolong ayahnya menjual tofu di negara Taiwan sana. Ini kali pula di Malaysia terdapat seorang Jejaka Sado dan handsome yang menjual durian. Tehnik marketing yang menjadi!  Pastinya ramai pelanggan berduyun duyun beratur untuk membeli durian yang Jordan Yeoh jual.
Seperti apa yang Jejaka ini tulis dalam facebooknya"  Market vendor seems like a trend, so I go help auntie uncle sell Durian
Durian" 

Bagaimana wajah yang membuat orang beratur hanya untuk membeli durian ini? Jom tengok gambar penjual durian yang Kacak dan handsome juga Sado!  











Haippp dah dah... Jangan tengok lelama lelaki sado penjual durian ini..  Hahaha tergoda nanti.

11 ulasan

Wow!
Sje je dia tanak pki bju kn..eish! Haha

Lisa ..nak durian dari gadis sepet plak bleh ? hehe

amboiiil,,....kau......taste sadoooo ehhh....hihihihi....follow back!!hahahaahaaa

Hahahhahahha adik, akak dah tergoda!
Haippp laki akak dok jeling hahahha lariiiiiiiiiii

mmg viral kat fb mamat ni.. bergetar cik en.. ahahha

kalau lelaki kata tukang kedai cun...awal-awal dah dituduh pervert

follower #777

haha, sado sgt, tapi saya x sanggup la klu nak kena beratur panjang semata nk beli durian jer, kehkehkeh

bagus btl marketing...
saje je xnak pakai baju kan..


EmoticonEmoticon