GAMBAR PENJUAL DURIAN HANDSOME

  GAMBAR PENJUAL DURIAN YANG HANDSOME SEDUNIA |Sebelum ini telah tersebar mengenai gambar jejaka sado yang menolong ayahnya menjual tofu di negara Taiwan sana. Ini kali pula di Malaysia terdapat seorang Jejaka Sado dan handsome yang menjual durian. Tehnik marketing yang menjadi!  Pastinya ramai pelanggan berduyun duyun beratur untuk membeli durian yang Jordan Yeoh jual.


Seperti apa yang Jejaka ini tulis dalam facebooknya"  Market vendor seems like a trend, so I go help auntie uncle sell Durian
Durian" 

Bagaimana wajah yang membuat orang beratur hanya untuk membeli durian ini? Jom tengok gambar penjual durian yang Kacak dan handsome juga Sado!  











Haippp dah dah... Jangan tengok lelama lelaki sado penjual durian ini..  Hahaha tergoda nanti.

{ 10 comments.. read them below or add one }

MG schmidt MG schmidt July 13, 2015 at 12:33 AM
Wow!
Sje je dia tanak pki bju kn..eish! Haha
yaya cendana yaya cendana July 13, 2015 at 7:52 AM
amboiiil,,....kau......taste sadoooo ehhh....hihihihi....follow back!!hahahaahaaa
Julia Johari Julia Johari July 13, 2015 at 8:48 AM
Hahahhahahha adik, akak dah tergoda!
Haippp laki akak dok jeling hahahha lariiiiiiiiiii
eintan nurfuzie eintan nurfuzie July 14, 2015 at 2:43 PM
mmg viral kat fb mamat ni.. bergetar cik en.. ahahha
Fendi Rocka Fendi Rocka July 14, 2015 at 4:01 PM
kalau lelaki kata tukang kedai cun...awal-awal dah dituduh pervert
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra July 15, 2015 at 8:54 AM
follower #777

haha, sado sgt, tapi saya x sanggup la klu nak kena beratur panjang semata nk beli durian jer, kehkehkeh
Aniey Yusoff Aniey Yusoff July 20, 2015 at 7:39 AM
bagus btl marketing...
saje je xnak pakai baju kan..