Sunday, July 12, 2015

GAMBAR PENJUAL DURIAN HANDSOME

GAMBAR PENJUAL DURIAN HANDSOME

  GAMBAR PENJUAL DURIAN YANG HANDSOME SEDUNIA |Sebelum ini telah tersebar mengenai gambar jejaka sado yang menolong ayahnya menjual tofu di negara Taiwan sana. Ini kali pula di Malaysia terdapat seorang Jejaka Sado dan handsome yang menjual durian. Tehnik marketing yang menjadi!  Pastinya ramai pelanggan berduyun duyun beratur untuk membeli durian yang Jordan Yeoh jual.


Seperti apa yang Jejaka ini tulis dalam facebooknya"  Market vendor seems like a trend, so I go help auntie uncle sell Durian
Durian" 

Bagaimana wajah yang membuat orang beratur hanya untuk membeli durian ini? Jom tengok gambar penjual durian yang Kacak dan handsome juga Sado!  











Haippp dah dah... Jangan tengok lelama lelaki sado penjual durian ini..  Hahaha tergoda nanti.

  1. Wow!
    Sje je dia tanak pki bju kn..eish! Haha

    ReplyDelete
  2. amboiiil,,....kau......taste sadoooo ehhh....hihihihi....follow back!!hahahaahaaa

    ReplyDelete
  3. Hahahhahahha adik, akak dah tergoda!
    Haippp laki akak dok jeling hahahha lariiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  4. mmg viral kat fb mamat ni.. bergetar cik en.. ahahha

    ReplyDelete
  5. kalau lelaki kata tukang kedai cun...awal-awal dah dituduh pervert

    ReplyDelete
  6. follower #777

    haha, sado sgt, tapi saya x sanggup la klu nak kena beratur panjang semata nk beli durian jer, kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. bagus btl marketing...
    saje je xnak pakai baju kan..

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search