HARGA iphone 8 & iphone 8 Plus Di Malaysia

Hari yang di tunggu untuk penjualan i-Phone 8 dah semakin hampir . Iphone 8 dan iphone 8 plus akan dilancarkan di Malaysia secara rasminya pada 20 Okt 2017. Teruja tak ?? Hehehe.. HARGA i-Phone 8 &iphone 8 PLUS Di Malaysia bermula dari RM3,699 & RM 4,098( dilaman web apple.com.my ) , tengok di website celcom berbeza dalam beberapa ratus ringit lagi murah . Yang berada di tangan Lisa ni , iPhone 8 Plus 256GB Black . Macam takde beza kan ? 


HARGA i-Phone 8 & i-Phone 8 PLUS Di Malaysia

Harga iphone 8 standart harga iphone sebelum sebelum ini. Tak de la sampai minimum paling rendah untuk seketul iphone 8 dengar-dengar dulu dekat 4 ribu juga.. Orang have-have je la beli , Untuk Lisa... harapkan mr Hati Batu beli pastu  jual murah-murah je Kalau bagi free.. alhamdulillah , sapa yang taknak kan!  Kalau nk wat hantaran , kot boleh dapat iphone X pula.. hihihihi. Berikut Lisa tunjukkan carta Harga iphone 8 dan iphone 8 plus di Malaysia untuk harga di celcom outlet.


MODEL
MEMORY
COLOUR
PRICE
With GST 6%
IPHONE 8
64GB
GREY
RM 3,394.35
RM 3,598
IPHONE 8
64GB
SILVER
RM 3,394.35
RM 3,598
IPHONE 8
64GB
GOLD
RM 3,394.35
RM 3,598
IPHONE 8
256GB
GREY
RM 4,130.19
RM 4,378
IPHONE 8
256GB
SILVER
RM 4,130.19
RM 4,378
IPHONE 8
256GB
GOLD
RM 4,130.19
RM 4,378
IPHONE 8 PLUS
64GB
GREY
RM 3,866.04
RM 4,098
IPHONE 8 PLUS
64GB
SILVER
RM 3,866.04
RM 4,098
IPHONE 8 PLUS
64GB
GOLD
RM 3,866.04
RM 4,098
IPHONE 8 PLUS
256GB
GREY
RM 4,611.32
RM 4,888
IPHONE 8 PLUS
256GB
SILVER
RM 4,611.32
RM 4,888
IPHONE 8 PLUS
256GB
GOLD
RM 4,611.32
RM 4,888



REVIEW LISA 


Bagi Lisa la ye , Iphone 8 Plus ni tak jauh beza dengan iphone 7 Plus yang lepas . Hanya beza denganbintik-bintik di housing belakang sahaja . So ... nasihat Lisa , sila tunggu iPhone X yang akan datang bulan depan. 


Kalau korang nak beli , dah ada pre-order untuk iphone8 dan iphone 8 plus ini. Nak beli phone dengan harga murah  dan bayar bulan-bulan pun boleh  tau ! Sama ada nak guna number baru , ,  Upgrade dari celcom prepaid ke Postpaid , atau ... pelanggan pospaid sedia ada .  , sign up pakej celcom dan apply Easy Phone . Ehh terpromote pula.. boleh datang ke celcom center terdekat atau layari website celcom

{ 9 comments.. read them below or add one }

Julia Johari Julia Johari October 16, 2017 at 1:30 PM
Bila baca penerangan lisa lega husband sis punya ip7 hahaha...kalau benda sama hmm kena pk byk kali la kan...harga pun boleh tahan sgt tu...
Yanty Lee Yanty Lee October 16, 2017 at 2:13 PM
Aduhai,mahal juga. bila la nk beralih arah ke I family nya ni
Lisa Nurulain Lisa Nurulain October 16, 2017 at 2:17 PM
ha ah. sama je kak.. tkyah. hahahaorang ingt pakai ip 7 nti
Mazni Azmi Mazni Azmi October 16, 2017 at 6:00 PM
Assalamualaikum wrmbth

Apa khabar sis cik sepet

Semoga semuanya lancar hari isnin ni

Ada juga orang menunggu nunggu gajet mahal super inflasi ni

Hehe
Mazni Azmi Mazni Azmi October 16, 2017 at 6:01 PM

Cik sepet, Maznee nak tanya boleh?

Private je tak perlu publish eh

Boleh tak kalau kita exchange bloglist.

Kalau boleh terima kasih banyak banyak

Kalau tak boleh pun tak mengapa. :)
anaZarin Channel anaZarin Channel October 18, 2017 at 6:54 PM
Pergh harga...nie mampu tengok je..hahaha
NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR October 22, 2017 at 9:46 PM
wah2...beza tak banyak mana pun..hahaha
Mimin Adam Mimin Adam November 3, 2017 at 10:14 AM
fuhh, berapa kali gaji ni nak kene kumpul. hahaha