SENARAI PELAKON CIK SERBA TAHU


Cik Serba Tahu

Drama "Dia Bidadariku " lakonan Erra fazira pun dah habis , tergantung macam tu je .. haha adeh . Potong betul la kan.. Sekarang digantikan dengan drama Cik Serba Tahu diadaptasi daripada novel karya Syamnuriezmil. Sebuah drama terbitan Orangetree Production arahan Shuhaimi Zulkefli. Meriah pulak pelakon dalam drama ni seperti Remy Ishak, Sari Yanti, Zarul Umbrella, Iedil Putra dan ramai lagi. Drama sebanyak 16 episod itu dah ditayangkan pada 27 Mac lepas , setiap hari Isnin hingga Khamis pukul 10 malam di Astro Ria saluran 104 dan Astro Ria HD saluran 123.

SENARAI PELAKON CIK SERBA TAHU  

Mesti korang dah kenal deretan pelakon dalam drama ni . Nah boleh tengok list di bawah ini .
PELAKONWATAK
Remy IshaKCarl Adham
Sari YantiAerna Isyqee
Zarul UmbrellaAzhar Bunyamin
Iedil Putra Azhar Benyamin
Ilya Buang Ismail Hitam Interpol
Aishah Ilias Dylaila
Mona AllenMaira
Isya Riana Sarah
Ako MustaphaDato Azli
Dynas MokhtarKak Chaq
Syazuwan HassanRiduan
Idris KhanHuzair
Nadia BrianFazlin
Liza OthmanDatin Harizah
Sherry MerlisDatin Azlia
Radhi KhalidSham Interpol
Badrul MuhayatDato Cairil
Sharisa HarisMira

LAGU TEMA / OST CIK SERBA TAHU
Tajuk : Cinta Apa Adanya
Artis : Tasha Manshahar


SINOPSIS CIK SERBA TAHU :-
Berbagai usaha yang dilakukan oleh Carl Adham untuk memikat hati Aerna, namun Aerna sukar menerima cinta dari Carl Adham sedangkan mereka baharu sahaja berkenalan. Memandangkan Carl dengan tiba-tiba mengajak Aerna bertunang kemudian bernikah.

Rakan-rakan sekerja di pejabat menggelarkan Aerna sebagai Cik Serba Tahu kerana semuanya dia boleh tahu. Sebab benda yang diagak selalunya betul dan banyak rahsia yang dia tahu terutama rahsia Encik Ben dan Encik Bun.

Dan disebabkan serba tahunya itu, ayahnya bimbang jika anaknya itu terlupa tentang diri sendiri. Ayah Aerna nekad untuk mempercepatkan perkahwinan anaknya dengan sesiapa saja yang gentleman asalkan Aerna terbuka hati untuk menerima cinta. Adakah dengan mudah Aerna dapat menerima pilihan ayahnya? Adakah Aerna akan bersedia membuka pintu hatinya seperti yang dipinta oleh ayahnya?

GAMBAR PELAKON CIK SERBA TAHU









4 comments.. read them below or add one

Julia Johari Julia Johari April 7, 2017 at 9:15 AM
Cerita bidadari tergantung mcm tu ye...akak penah tgk citer tu byk kali...tp lupa plak nak sambung tgk hahaha..abam Qi punya channel je konker hehe
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 9, 2017 at 11:56 AM
ha ah ., last2 tak jadi kawen dengan dua2 hahahah
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 9, 2017 at 11:57 AM
ha ah ada remy ishak.. best lagi ada sariyantii hihi