LAZADA Big Baby Fair Diskaun Sehingga 85 % !


Dengan peningkatan kos sara hidup, anda sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Lazada ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fair” yang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini. Anda boleh menikmati tawaran terbaik dan harga bagi pelbagai jenis produk bayi!




Anda berpeluang menikmati diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi.

Antara jenama terkemuka yang para rakyat Malaysia boleh dapatkan sepanjang kempen “Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi.

Huggies juga menawarkan harga diskaun sehingga 43% untuk kesemua jenis lampin bayi. Menarik kan?

LAZADA Big Baby Fair

Tanpa perlu keluar dari rumah, anda boleh membeli belah barangan bayi dengan mudah di Lazada Malaysia. Ini termasuklah menawarkan kepada para pelanggan kami dengan cara pembayaran yang pelbagai.


Bukan sahaja anda akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi anda juga boleh mengharapkan penghantaran percuma apabila anda membeli produk terpilih!
Anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di social media Lazada Malaysia.

Lazada Big Baby Fair Blogger Contest


Blogger-blogger Malaysia juga berpeluang untuk memenangi Lazada Malaysia shopping voucher dengan menyertai Lazada Big Baby Fair Blogger Contest. 6 Blogger bertuah berpeluang memenangi voucher membeli-belah Lazda Malaysia bernilai RM500 setiap seorang. Lazada Big Baby Fair Blogger Contest bermula pada 27 March dan akan tamat pada 2 April 2017.

Sila ke http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ untuk maklumat lanjut.


Tunggu apa lagi, inilah masanya untuk membeli-belah! Layari Lazada Big Baby Fairsekarang.



Rugi Uall's tak grab ! Lisa nak grab pun belum ada baby lagi . Hehee... Jangan lupa share ke akak , rakan dan jiran-jiran sebelah ye..! 

{ 22 comments.. read them below or add one }

Info semasa Info semasa March 29, 2017 at 2:00 PM
Membeli belah di lazada memang mudah ditambah dengan tawaran harga yang menarik serta servis penghantaranywng tepat pada masa.
yaya_flanella yaya_flanella March 29, 2017 at 2:03 PM
Nak join la contest ni hehe harapnya rajin nak mengarang ^^
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 March 30, 2017 at 7:48 AM
Suka shopping kat Lazada, brg cpt je sampai
noorhaidaz eyda noorhaidaz eyda March 30, 2017 at 12:46 PM
Kalau ade baby ni confirm soping habis2an
razzwey razz razzwey razz March 30, 2017 at 12:48 PM
semalam buka lazada, nampak dah promo ni... nak tengok lah, kot ada barang best nak sambar...
Khairunisa Amir Khairunisa Amir March 30, 2017 at 12:49 PM
Wah... Sale2. Contest pn best... Hehe
abdfatah abdfatah March 30, 2017 at 3:22 PM
woww... menarik nih.... jom beli belah dekat lazada ...
Uncle Zuan Uncle Zuan March 31, 2017 at 7:07 PM
klu ada anak bleh la beli. tak ada anak lak. adeh
Nik Khazami Nik aziz Nik Khazami Nik aziz April 1, 2017 at 1:09 PM
time ni la mak mak nak bel barang baby dgn harga murah
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 9, 2017 at 12:08 PM
memang bestt... hehhee bnyak diskaun
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 9, 2017 at 12:09 PM
hahah berebut sampai tak sempat
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 9, 2017 at 12:13 PM
barang baby sale gila.. barang lain pun biasanya mmg ada saleee
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 9, 2017 at 12:13 PM
kan.. maslaahnya takde baby lagi. gaahaha
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 9, 2017 at 12:15 PM
betul... setakat ni tak pernah dapat barang tak elok
Lisa Nurulain Lisa Nurulain April 9, 2017 at 12:15 PM
betul.. diskaun yang ditawarkan lumayan banyak