Jom Sertai Faizal Tahir Kempen #bersatuTENAGA



Hai ... Assalamualaikum.. Faizal Tahir , sapa yang tak kenal dia. pemes woo.. Penyanyi , Penulis Lagu , dan banyak lagi talent yang dia ada . Lisa dengar Faizal Tahir sedang kempen buat lagu .. tapi dia ada chorus je , lagu ni sebagai kempen #bersatuTENAGA dengan Tenaga Nasional sampena sambutan Hari Malaysia . Macam mana tu , lagu tapi ada chorus je  ? . Nah.. dia nak korang komplete kan lagu dia tu .  Kempen ini dibuat dan ajak korang menyumbang idea korang  #bersatuTENAGA kerja sama antara Artis seperti Faizal Tahir , Jacklyn Victor , dan Elizabeth Tan . 


Bagaimana Cara Sertai Kempen #bersatuTenaga ?

Caranya senang je , semudah a b c .. dan ikut la bagaimana korang cipta video yang menarik untuk kempen tu .

Pertama : Buat video sama ada korang nyanyi lagu Faizal Tahir , atau nak sambung bagi lirik dekat lagu tu . Kalau malu nyanyi.. korang boleh dance , lips sync , bermain alat music , atau video yang kreatif dan rancak untuk meriahkan lagu tu  dalam durasi 1 minit sahaja . ( sebab Instagram had durasi hanya 1 minit je )

Kedua : Upload video korang tadi dalam Instagram korang dan  tag instagram @tenaga_nasional dan hastag #bersatuTENAGA . wajib tau sebab nanti senang nak trace video korang . Jangan lupa set PUBLIC dekat instagram korang.

Mudah saja bukan ? Jom la join.. Opss.. hari ini hari last penyertaan  , 9 September 2016 pukul 11 malam . Masih ada masa lagi .

Elizabeth Tan dan Jacklyn Victor dah join dan  tolong bagi idea lirik. So... apakata korang join juga kempen #bersatuTENAGA. Mana tau korang bertuah dan video korang akan masuk dalam video lagu Faizal Tahir .. wahh terpercik pemes gitu..

                              



Untuk detail info selebihnya , kroang boleh tengok dekat 

Facebook Page :


Butiran Lengkap Kempen di



Ini pula video Lisa yang Lisa dah Upload dalam Instagram .
         


GOOD LUCK KORANG  !! 


5 ulasan

Alaa malu le nak buat video camni hehe. Tapi menarik..:)

Good Lisa, Zumal doakan yg terbaik k. Selamat hari raya...

Segan lak nak buat video gini. Hehehe

macam best je tapil=.. hehehe

Apa pun terjah Nil ye ada something Join la jommmmm

SEGMEN BLOGWALKING EXCHANGE LINK NH

JOM JOINNNNN.... ada hadiah ada followers.. ada komen.



http://nilamhimawari.blogspot.my/2016/09/segmen-blogwalking-blog-exchange-link-nh.html

Suka tgk video live adik lisa hahahahhahaha akak tak pandai buat video nyanyi ni sumbang mambang...comel dik lisa cakap hehehe


EmoticonEmoticon