Friday, March 4, 2016

MR Bean Raver Pertama di Dunia

Akhir-akhir ini ramai pulak budak-budak bergambar pose raver  ataupun buat video raver. Mana mereka belajar semua tu ,?? sebelum ni hipster , lepastu sekarang ni raver pula. Sampai buat perjumpaan budak raver vs budak hipster . Ish.. kuat betul pengaruh internet sekarang ni kan . Kalian pulak ikut yang mana ? atau disekeliling kalian ada nampak budak-budak macam ni ? macam-macam hal lah. Tak nak kutuk sangat.. sebab pernah muda juga . zaman muda dulu-dulu takda lagi raver atau hipster , yang ada zaman lisa punk-rock , and R n B ,,, lebih ketujuan memberontak kongkongan dari family.

Tahukan anda , orang pertama yang menari raver ni ialah MR. BEAN  . Siapa yang tak kenal pelawak dunia ini.. ya,, betul.. MR BEAN dah buat raver dance tahun 2007 , kira-kira 9tahun lepas. Sekarang popular lagi dan budak-budak sekolah la yang popularkan . Rupanya ravers mereka ni tiru gaya MR. Bean . HAHAHAHA ... nak gelak pun ada., akhirnya terjawap sudah soalan yang selama ini menghantui fikiran Lisa . Tak percaya ? Jom tengok video










Video dan gambar mr. Bean diatas sama je dengan gaya budak-budak raver. Macam ni la gaya kalian kalau menari raver .. hehee

3 comments :

  1. eeee.... tak kuasa den nak menari macam ni..

    ReplyDelete
  2. hahaha.. teringat ada video budak pompuan joget macam sotong. pelik benorrrr...

    ReplyDelete
  3. hahaha... mr bean dah buat dulu rupanya

    ReplyDelete