CELCOM UNLIMITED INTERNET BURUNG HANTU

CELCOM UNLIMITED INTERNET BURUNG HANTU || Setelah celcom magic sim , kini Celcom mengeluarkan produk terbaru dan pastinya lebih hebat dan berbaloi untuk pengguna setia celcom . Plan prabayar ini memberikan basic internet 500 MB dan call free sebanyak 75 minit + 75 SMS  , dan yang menariknya celcom memberikan UNLIMITED INTERNET . WOW... plan ini dinamakan INTERNET BURUNG HANTU . Kalian boleh melayari youtube , facebook, instagram , media social , whatsapp ,wechat dan download serta upload file sebanyak mungkin dan sebesar-besarnya tanpa had limit. Betul ke ? Betul.. pakej baru ini memang super duper best la .. Unlimited bukan capped pada 64kbps tau , tapi speed sama seperti biasa. Lajuuu

..

Pelan terbaru dari celcom untuk prepaid ,  Internet burung hantu ini akan dilancarkan secara officially 21 September 2015 . Tertahkluk terma dan syarat. Kalian boleh menikmati internet tanpa had Unlimited KUOTA dengan syarat perlu melanggan mobile internet mingguan (weekly) atau bulanan (monthly)  . Pakej mobile internet harian tidak dapat menikmati percuma internet unlimited ya .



Kelebihan Internet Burung Hantu . 
1. Layari internet secara unlimited untuk mendownload, upload , layari senawang internet , youtube , instagram , facebook, wechat dan media sosial lainnya
2. Free / percuma 75 SMS dan 75 Minit call
3. Tiada capped atau throld speed untuk mendownload.
4. Call rate serendah 2.5 sen /minit untuk ke rangkaian celcom dan 10sen /minit panggilan ke lain rangkaian seperti maxis,digi,umobile.
5. Boleh kekalkan number lama (port out dari telco maxis,digi,umobile etc)
6. kelajuan 4G ikut pada coverage dan device
7. Baki Internet boleh dibawa kehadapan .

Kelemahan celcom Internet  burung hantu :
Unlimited internet hanya boleh dinikmati bermula 1 pagi sampai 7pagi. Bermakna kalian kena bersengkang mata tak tidur la ye . Sebab tu lah nama plan ni celcom unlimited internet burung hantu .


Satu satunya prepaid yang menawarkan UNLIMITED KUOTA untuk heavy user tak perlu ghost atau vpn bagai dah !

Pelan internet mingguan (MOBILE INTERNET WEEKLY)  : 
*harga rm 10.00
*KUOTA 500MB
*FREE 15 MINIT CALL DAN 15 SMS
*UNLIMITED INTERNET BURUNG HANTU 1AM -7 AM


PELAN INTERNET BULANAN (MOBILE INTERNET MONTHLY )
*HARGA RM25
*KUOTA 1GB
*FREE 75 MINIT CALL + 75 SMS
*UNLIMITED INTERNET BURUNG HANTU BERMULA 1 PAGI SAMPAI 7 PAGI

pautan : SYARAT INTERNET BURUNG HANTU 


Nampaknya kalian kena jadi burung hantu la kan , tapi better download movie dan tak perlu tunggu . Pagi-pagi movie dah siap. Waahh menarik . Pelan celcom magic internet burung hantu tidak avaiable untuk pelan harian . Semua pakej mobile internet masih sama seperti pelan yang lama. Akan tetapi mobile basic internet telah ditukar menjadi 500 MB sahaja , mengikut terms telco yang ditetapkan SKMM . Lebih tepat kena komplain dari pesaing telco lain la sebab rugi customer semua lari ke celcom . Selamat menikmati pelan Unlimited kuota tanpa had strt 1am-7am.

Berminat ? Boleh beli disini ; KEDAI SIM MURAH 


013-708 6789 [013-*** 6789] 

Rm80 
 FOR SALE
FREE internet sebulan smile emoticon 
Free unlimited internet 
Free 75 minute call 
Free 75 sms 



PM PAGE FACEBOOK  : KEDAI SIM MURAH 


{ 33 comments.. read them below or add one }

sohoque Ismail sohoque Ismail September 20, 2015 at 9:52 PM
Tp ok gak. Geng blogger mmg kebanyakkannya burung hantu
Mimi Kyumi Mimi Kyumi September 20, 2015 at 10:09 PM
Mcm2 nma plan yg celcom kluarkan ni..Hihi..Dulu sngt adore kt celcom sbhh 1 hri rm5 pstu unlimited lani Rm5 300Mb smpai 12am shj..after that kena renew lgi.Sndri renew x pe..ni automatik renew..alahai..
Ryu Ryu September 20, 2015 at 10:16 PM
wow... macam best jer...
tempat aku dalam seminggu baru sampai.. adess...
yaya_flanella yaya_flanella September 20, 2015 at 10:27 PM
Okay macam best. Nanti kita ber pm pm ye ;)
Nurul Shahira Nurul Shahira September 22, 2015 at 8:55 AM
Unlimited internet tu yang best gilaa. Memang burung hantu betul! =D
julia jamaludin julia jamaludin September 22, 2015 at 10:19 AM
assalamualaikum, sis pinjam header nak buat entri penghargaan :)

http://juliajamaludin.blogspot.my/2015/09/menang-giveaway-mum-sister-l.html
AnonymousAnonymous September 29, 2015 at 3:12 PM
ada kelemahan la! hanya dr 1am sampai 7am shj... masa tu aq tidur laa!!!
Yen Hou Fu Yen Hou Fu September 29, 2015 at 3:12 PM
haha! free internet untuk hantu shj hahaha
helmee mee helmee mee September 29, 2015 at 11:52 PM
Telepas ak satu mlm..tg punye tg..last tertidu..hantu betul....
helmee mee helmee mee September 29, 2015 at 11:52 PM
Telepas ak satu mlm..tg punye tg..last tertidu..hantu betul....
helmee mee helmee mee September 29, 2015 at 11:52 PM
Telepas ak satu mlm..tg punye tg..last tertidu..hantu betul....
AnonymousAnonymous September 30, 2015 at 4:44 AM
sis..sya bru langgan pelan internet mingguan...tapi cam x ada internet burung hantu....sebab pukul 3 sya start tngk ytube...kuota kena makan pula...
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 30, 2015 at 7:17 AM
Baca di pauta link atas... syarat internet burung hantu
AnonymousAnonymous September 30, 2015 at 9:46 AM
sis...klu sim celcom lama saya dah tukar p magic sim...lepas tu sya dah langgan seminggu punya...masa tu jga sya stop kan auto renew...saya dpt internet seminggu tapi x internet burung hantu...
AnonymousAnonymous September 30, 2015 at 6:52 PM
ada info mesej ka dari celcom tentang pengaktifan burunf hantu,sis?
Mani Tooe Mani Tooe October 2, 2015 at 11:27 AM
perlu mesej punya meh:?! x tau la
AnonymousAnonymous October 18, 2015 at 12:12 PM
Terbaekkk...unlimited woo..da try nih
Mr Bola Mr Bola November 10, 2015 at 11:11 PM
Nk cuba hari ni nk berjaga mcam burung hantu
Mr Bola Mr Bola November 10, 2015 at 11:13 PM
Nk berjaga macam burung hantu lah hari ni
Unknown Unknown November 18, 2015 at 1:31 AM
This comment has been removed by a blog administrator.
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 18, 2015 at 10:45 AM
This comment has been removed by the author.
izaidi izaidi November 23, 2015 at 11:27 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
AnonymousAnonymous December 19, 2015 at 3:49 AM
This comment has been removed by a blog administrator.
Unknown Unknown February 25, 2016 at 4:06 AM
aq klaw maen kt ncet aq download sume laju tp aq bukak hostpot utk laptop dye jd slow padehal aq test kelajuan 30 mbps takat bukak youtube sume okay tp time download dye slow gile.ad sape2 tawu cm ne nk download laju?